En zo wil ik het graag zien

En zo wil ik het graag zien

Het weer liet ons gisteren plotseling in de steek, het water viel met bakken uit de hemel.

Tijd om even mijn fototoestel bij de hand te nemen en wat filmpjes te maken van de koi die aan het genieten waren van de algengroene zijkantjes.

Ze voelen zich goed in hun vel, en ik verbaas me er steeds over dat ik zo kan genieten van hun aanwezigheid. Raar maar waar, je kan er iedere dag van genieten zonder het moe te worden.

Ron had een oogje op een oshiba shigure van Okawa, en die kwam hij ook ophalen. Ik had er 5 gekocht begin dit jaar, en ik heb er nog eentje van over. De kleinste, maar zeker ook de fijnste.

Geloof het of niet, maar ik heb een klant uit Arendonk zelf ! Na 10 jaar verkoop ik een koi in mijn eigen dorp, een paar 100 meter hier vandaan, een ongekende belevenis !

Het zijn zusjes en je ziet het verschil in grootte. Voor mij echter geen probleem, want ik heb altijd een zwak gehad voor deze laatste overblijvende oshiba.

Waar ik zeker een zwak voor heb is hun aangeboren tamheid, die ze onmiddellijk een streep voor geeft op iedere andere koi.

Ze zijn of worden handtam en komen zonder problemen onmiddellijk uit je hand eten, iets wat vele mensen blijkbaar bijzonder op prijs stellen.

Peter kwam door de striemende regen ook even “een klapke maken”, en terwijl wij met volle teugen genoten van de overgebleven koeken die Marcel gisteren had meegebracht, zabberden de koi overtuigend aan de oh zo gezonde algen aan de zijkantjes van de vijver.

Meer moet dat niet zijn.

Laatste week om je in te schrijven

Hou er rekening mee dat het de laatste week is om je in te schrijven voor de "saté met pindasaus" happening. Er zijn nog niet zoveel inschrijvingen, maar niet geklaagd, wij zullen de saté met pindasaus wel baas kunnen !

Bijkomend verzoek

Zijn er goede klanten van Interkoi die op de baan van Arendonk richting de Calaistunnel liggen en het bezoek willen ontvangen van een 15-tal mensen die naar England gaan met Ronald Stam.

De bedoeling is een kort bezoek aan de vijver met de koi. Indien je dus dicht bij de snelweg Arendonk - Antwerpen - Gent - Lille ligt, neem dan even contact met mij op en ik zal je in verbinding stellen. Het is gepland op zaterdag 24 september, in de namiddag.

Meer afbeeldingen

En zo wil ik het graag zien: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml