Enkele dreamcatchers

Enkele dreamcatchers

Ik was open op zondag, maar had niet zoveel tijd omdat mijn petekind haar lentefeest had. En dat mag je natuurlijk niet missen.

We hebben dan de tijd genomen om even wat serieuze koi te bowlen. De eerste genomineerde is wel een klepper van formaat waar we veel van verwachten.

Deze sansai showa uit Manju heeft een goede toekomst voor zich. Als deze een goede verzorging en opvolging krijgt is hier het einde nog niet van in zicht.

Als er veel belangstellenden zijn, wil je toch enkele koi laten zien, want daar komen ze toch voor. Een Een sansai showa waar ik zelf een zwak voor heb, ondanks het ongewenste brede sashi bij het laatste patroon is deze blockbuster.

Een sandan showa met een stevige body zonder inval, een evenwichtig 3-staps patroon en een ferme uitstraling.

Misschien wat te klein voor haar leeftijd, maar wie weet wat de toekomst nog brengt. Ik heb al zoveel koi gezien en vooral onvoorspelbare dingen meegemaakt, dus alles is mogelijk, daarom zijn het ook dreamcatchers !

Een nisai van 21 maanden maar wel met de gezegende lengte van ± 65 cm is niet van de poes. De lengtegroei zit erin gebakken en de toekomst is aan haar. De eigenaar zal moeten bewijzen wat hij in zijn mars heeft, maar daar ben ik niet bang voor !

Nog een sansai met toekomst is de sanke die ik verleden jaar op de kop getikt heb tijdens de opensales van Sakai. Wonderlijk beest die een goede vijver wil met een goed baasje. Kandidaten, want dit is nu een sanke die eens niet verkocht is, hoe raar het ook mag zijn !

Weeral een sanke ?. Ja hoor, goede sanke zijn onontbeerlijk in de koiwereld en kunnen oh zo mooi zijn.“Koume” is de moeder, en die geeft me altijd een goed gevoel. Hier heb ik al veel exemplaren van gezien, en die hebben me nog nooit teleurgesteld.

De mannelijke sanke ging vandaag wel naar huis. Een nisai van net iets boven de 60 cm met een patroon waar velen van dromen, wat wil je nog meer. Ze zijn niet dik gezaaid, maar ik probeer ze er altijd tussenuit te pikken.

Ik weet dat ie naar een 100 kuubs vijver gaat en ik weet dat Naomi er goed voor zal zorgen, en dat stelt me gerust.

Dat was het zo een beetje voor de zondag, buiten een filmpje van enkele yamabuki die ik gemaakt heb voor een goede vriend die graag een gele koi had.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240