Enkele sanke te lang in Arendonk

Enkele sanke te lang in Arendonk

Het is een algemeen gegeven dat een aantal koi niet verkocht worden om de één of andere duistere reden, waar ik nog altijd een antwoord op probeer te vinden. Het is zowat het vervelendste onderdeel van de koihobby.

Ik blijf er bij, het is onbegrijpeliijk, en heeft totaal niets te maken met kwaliteit, integendeel. Ik heb de moeite genomen om gisteren een paar van die sanke op beeld vast te leggen, en ik wordt continue van de ene denkpiste naar de andere denkpiste gestuurd. Ontsnap ik ook niet aan de roulette van het dealerschap ?

Zou ik ze goedkoper proberen te verkopen of blijf ik bij mijn standpunt ? Zijn het slechte koi of liggen ze gewoon niet in de aaibaarheid van koi ? Zijn ze te duur of is de prijs kwaliteit niet in orde ? Ik kan er tot op de dag van vandaag geen antwoord op geven.

De corona toestand is ook geen dankbaar hulpmiddel en ik wil eigenlijk niet dat de koi nog langer hun leven slijten in Arendonk. Het gezond verstand  kan niet primeren, en dus moet ik van de daad een deugd maken en de koi proberen aan de man te brengen voor een aantrekkelijke prijs die misschien juist genoeg is om bepaalde mensen over de streep te trekken.

Daarom ga ik het volgende doen. De koi komen in promotie tot maandag 2 juni 17 uur, daarna leggen ze er het bijltje bij neer. Ik zet de filmpjes hieronder op een rijtje, met hun tijdelijke prijs. Ik ben er niet gelukkig mee, maar soms moet je ongelukkig kunnen zijn om ook gelukkige momenten te mogen meemaken. 

Wil je er van profiteren ? Ik gun het de koi, gun het niet aan mezelf, maar misschien is het een oplossing voor beide partijen. En kom nu niet af met het gezever dat de koi niet goed genoeg zijn....want niets is minder waar.

Sanke 1811012 - 62 cm Momotaro.
Normaalprijs: 3 250 euro
Prijs geldig tot 1 juni 17.00 uur: 2 600 euro

Sanke 1910005 - 69 cm Sakai FF
Normaalprijs: 4 950 euro
Prijs geldig tot 1 juni 17.00 uur: 3 960 euro

Sanke SA-V18-12181 - 64 cm Momotaro
Normaalprijs: 3 950 euro
Prijs geldig tot 1 juni 17.00 uur: 3 160 euro

Sanke SA-V19-4287 - 60 cm Momotaro
Normaalprijs: 3 250 euro
Prijs geldig tot 2 juni 17.00 uur: 2 600 euro

Dit is in mijn ogen en kwartet kwaliteitsvolle sanke die na 1 jaar verblijf nog altijd voldoen aan alle eisen die gesteld worden om een goede sanke te zijn. Ik zou deze goed bekijken en ben je op zoek naar jumbo koi in je vijver....dan weet je wat je moet doen.

-------------------------------------------------------------------------

NOG EVEN EEN VOLGEND TIPJE VAN DE SLUIER

-------------------------------------------------------------------------

FOTO VAN DE DAG - 2009

-------------------------------------------------------------------------

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

3 reacties

Wim DW

de tancho showa - het is al moeilijk om eentje te vinden - en nu nog heel mooi -- dit wordt een battle denk ik


Jack

Fraai tipje van de sluier , daar zijn liefhebbers voor lijkt mij !


rudy

Zeer mooie sanke’s


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137