Er is zoveel gebeurd gisteren !

Er is zoveel gebeurd gisteren !

Het was een dag om niet makkelijk te vergeten. Er is zoveel gebeurd dat ik niet alles in één verslag kan schrijven.

Ik ga het dus opsplitsen in 2 delen, waarbij ik het eerste gedeelte pas maandag of dinsdag zal vertellen, want het verdiend meer aandacht, en ik wil er rustig de tijd voor nemen.

We moesten s’morgens vroeg al 7 koi wegbrengen, en daar heb ik een groot aantal foto’s en films bij gemaakt, en het is me onmogelijk om dit op korte tijd te verwerken. En ik wil er natuurlijk ook iets fatsoenlijk van maken.

Om 12 uur waren we zoals beloofd terug op de afspraak, en al snel kwamen de eerste klanten op de proppen.

Bob kwam zijn nieuwe aanwinst bekijken. Ze gaat nog niet mee naar huis, maar kijken naar de adult champion van Arcen, die binnenkort in zijn vijver rond zal zwemmen kan zeker geen kwaad. Bloed en bloedmooi is ze geworden.

De reden dat ik ze naast de andere sanke heb gezet is het feit dat deze 2 wel iets op elkaar lijken. De adult is een jaar ouder, dan kan je wel zien, maar de andere lijkt er wel wat op. Deze gaat straks naar Zwitserland…

Om nog even de ontwikkeling te bekijken van de adult champion hield Bob het certificaat ernaast, zodat je kan zien hoe de toekomst er uit zag. Wat kunnen koi met toekomst toch vreugde brengen !

2 Kohaku van Momotaro, nog niet verkocht. Deze heb ik eventjes in de bowl gezet om klanten ervan te overtuigen om nog eens 2 keer na te denken, want de 5-stapper is echt de moeite om een kans te geven.

Een ander tweetal toverde een lach op het gezicht van velen, maar vooral op het gezicht van Marcel, die deze 2 grootheden mee naar Zeeland nam.

De buffel met Shiro Showa-achtige uitstraling, en de heerlijke Eva werden klaargemaakt voor vertrek. Wel 2 totaal verschillende koi, maar de verwachtingen voor de toekomst liggen bijzonder hoog !

En dan kwam het “moment suprème” ! Alle koi van de veiling van vorig jaar, die een hele winter mijn verantwoordelijkheid hebben opgeëist waren aan de beurt.

Ze moeten plaats ruimen voor de nieuwelingen die woensdagavond binnenkomen, niets aan te doen. Ze werden professioneel door Ben in hun nieuwe verblijfplaats gezet, klaar om opgehaald te worden als de klanten er zich klaar voor voelen.

Het filmpje van het overzetten liegt er niet om…dit zijn koi waar iedereen trots op kan zijn en ik hoop dat er ooit nog een moment komt dat ik eenzelfde serie nog eens aan kan kopen. Ik betwijfel het echter !

Last but not least kwam Nathalie haar sanke van Sakai FF nog ophalen. Het mooie is het filmpje dat ik maakte toen ze vertrok en nadien het filmpje dat Nathalie opstuurde toen de koi aankwam.

Je ziet duidelijk dat het transport zijn tol eist en dat er een bepaalde mate van stress is, die nadien op korte tijd verdwenen is als ze in haar nieuwe vijver terechtkomt.

Het is een sanke waar nog wat aan moet gewerkt worden, maar dan is ze vermoedelijk ook in goede handen, want Nathalie is een gedreven koikichi.

En dan de kleintjes…ik moest even zien welke kleine showa er verkocht waren en welke niet. Ik heb dan de verkochte en de niet verkocht gescheiden, zodat het wat duidelijker is voor de verkoop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best onder de indruk ben van dit kleine gebroed.

Een nieuw hoofdstuk is ondertussen aangebroken. Alles zit op zijn plaats en de lege binnenbakken getuigen van een zeer verdienstelijke winterperiode die nu voorbij is.

Nu vooral genieten van het goede weer dat in aantocht is. Er zit nog één koi te wachten die ze dadelijk komen ophalen…en dat is niet de minste…maar wat is het stil in in mijn winterverblijf.

En wat betreft de laatste foto...wat is het origineel en welk is de foto ? Kan jij het onderscheid zien ?

Meer afbeeldingen

Er is zoveel gebeurd gisteren !: afbeelding 1
Er is zoveel gebeurd gisteren !: afbeelding 2
Er is zoveel gebeurd gisteren !: afbeelding 3
Er is zoveel gebeurd gisteren !: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240