Euregio Koishow 2016

Euregio Koishow 2016

Zijn er soms koiliefhebbers die deel willen nemen aan de Euregio koishow 2016 ?

Ik heb verleden jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de Euregio Koishow en was aardig verrast door de gezellige opzet van de show.

Het is van Arendonk 2 uur rijden naar Oldenzaal, maar het was de moeite waard om er naartoe te rijden. Misschien zijn er ook nog Belgen die een vat willen huren en mee willen doen aan de show.

Indien ja, gelieve dan met mij contact op te nemen. Het is misschien interessant om er samen naartoe te rijden. Ik zou kunnen zorgen dat de vats besteld worden, eventueel voor de overnachtingen zorgen, en indien nodig kan ik ook de koi meenemen.

Het zou mooi zijn om met een Belgische delegatie ernaartoe te rijden. De wedstrijd vind plaats op 28 en 29 mei en alle informatie kan je vinden op hun website.

Het is mogelijk dat ik nog een stand huur, maar dat weet ik nog niet. Misschien wel interessant om nieuwe mensen te leren kennen.

Wie nog een klein overzicht wil lezen van vorig jaar.... dat kan natuurlijk:

Euregio-1

Euregio-2

Euregio-3

Met welke koi ik mee zal doen weet ik nog niet, dat ligt aan het assortiment dat nog aanwezig is. Ik hou namelijk zelf geen koi om echt op shows mee te doen, en hou er van om er "zomaar enkele uit te pikken" die er nog rondzwemmen.

Ik ken wel een aantal mensen van wie ik graag zou zien dat ze mee zouden doen. Ik ga geen namen noemen, maar het zouden prima vertegenwoordigers zijn van Interkoi, helaas hebben ze geen behoefte aan een show.

Ik ken er zelfs die koi van Interkoi hebben en die zouden kunnen gaan voor de grootste titel. Ik heb de eigenaars al verschillende malen in hun ogen gekeken, maar tot hiertoe is mijn indringende blik nutteloos gebleken.

Laat ons afspreken dat de koiliefhebbers die mee willen doen aan de show zich even melden om samen er naartoe te rijden op vrijdag 27 mei, of dat ze de koi aanleveren als ze zelf niet mee kunnen rijden. Ik zorg voor de vaten, de inschrijvingen en het benchen. Indien er mensen zijn die meerijden, dan verlang ik uiteraard wel dat het debenchen op zondag ook meegedaan wordt.

Je kan zelf natuurlijk ook je inschrijvingen verzorgen indien je dat wenst natuurlijk.

Ter informatie

Ik ben vandaag open van 11.00 tot 16.00 uur zoals iedere week.

Ik ben morgen NIET OPEN gelieve hier rekening mee te houden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240