Eva, de koi van Adam

Eva, de koi van Adam

Adam is een mijlpaal op de koifarm van Momotaro, en geeft me op regelmatige tijdstippen info over koi.

Hij werkt al op de koifarm sinds ik voor de eerste keer bij Momotaro kwam en kent bijna elke koi door en door. Het is de lange man met de baard die je af en toe voorbij ziet komen in sommige van mijn filmpjes.

Hij kent niet alleen de koi, maar weet ook, ondanks de grote aantallen de voordelen van de koi en de mogelijke toekomst van de koi. Ik stel zijn kennis bijzonder op prijs. Zijn kennis is als het ware gevormd door de tijd, en zijn positie is momenteel nummer 2 op de ranglijst van de koifarm.

Toen ik van de week voor de eerste keer kwam kijken naar mogelijke kanshebbers voor koi, wees hij me onmiddellijk op deze sanke, met de woorden: This is the best koi, maybe the best of the lot, en er zaten 80 koi in deze vijver als ik me niet vergis. Ik heb de koi dan ook Eva gedoopt.

Je zult weer denken, welk lulverhaal zuigt hij weer uit zijn vinger, maar niets is minder waar. Ik bekijk de koi dan ook onmiddellijk en ik begrijp wat hij bedoelt.

Nu heb ik bijzonder lang moeten onderhandelen met Daisuke vooraleer ik een definitieve prijs heb kunnen afspreken met hem. Ik had hem zelfs al te koop gezet, terwijl ik haar nog niet gekocht had, omdat ik wist dat ik haar sowieso zou aankopen, ook tegen de prijs die hij al genoemd had !

Pas gisterenavond heb ik Daisuke kunnen overtuigen om de koi aan mij te laten, maar wel in combinatie met een andere deal, en met het feit dat ik een goede input heb gehad in de veiling. Ik heb het toch maar weer mooi voor elkaar gekregen.

Bekijk deze sanke eens goed. Ik ga er niet teveel woorden over vuilmaken, maar dit is een sanke voor de toekomst. Het is niet de eerste koi die ik koop op aanraden van Adam, en het zijn altijd succeskoi geweest.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240