Een overweldigende dag

Een overweldigende dag

Het is hier nu 1 uur s’nachts en de rust is een beetje ingetreden…het was een hectische dag en nog een hectischer avond.

Ik ga mijn nieuwsitem niet te lang maken, want ik moet te bed, en ik moet morgen weer vroeg op. Ik heb zelden een zo rare veiling meegemaakt als vandaag.

De kwaliteit van de koi was enorm, nog nooit gezien, en dat roep ik hard. Er was echter een soort veilingmoeheid ingeslopen. De topvissen gingen nog altijd bijzonder duur weg, zoals je kan zien op op dit filmpje, maar er hing een speciale sfeer in de lucht.

De andere koi werden op een bepaalde manier haalbaar, en doordat ik mijn biedgedrag iets naar boven heb aangepast, is het me gelukt om een aantal formidabele koi te pakken te krijgen.

Wat eigenlijk begon als een een reis waar ik weinig hoop op had op slagen, is eigenlijk omgetoverd in een succesvolle dag. Ik kom er later nog wat uitgebreider op terug.

Voor jullie nog een lang filmpje met een overzicht van alle koi in de veiling.

Sinterklaas cadeau

Speciaal voor sinterklaas heb ik een groot aantal ginrin benigoi aangekocht met een bijzonder goede maatvoering. Door de hoeveelheid van 40 stuks heb ik een interessante prijs kunnen bedisselen en ik vind ze zelf prachtig.

Misschien een verstandig cadeau voor je vrouw voor Sinterklaas wie weet ! Alle vrouwen houden van dit soort koi, en je hebt nog eens kans dat ze vrij groot kunnen worden.

De koi zijn 25-30 cm en slechts 5 maanden oud, en kosten slechts 345 euro. Indien je ze nog voor 31 december komt ophalen om zelf in je quarantaine faciliteit te zetten, dan krijg je een extra korting van 45 euro. Fantastische koi zijn dit…profiteer ervan….

De grote benigoi zijn gewoon geweldig !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240