Het zware werk geeft me geen ademruimte

Het zware werk geeft me geen ademruimte

Vandaag heb ik ontzettend veel gedaan, maar helaas kan ik geen lang nieuwsitem schrijven.

Het was vandaag een hels karwei. We hebben 37 koi moeten zoeken bij Sakai die we moesten filmen en fotograferen voor een bepaald doel, waar ik vermoedlelijk vrijdag meer over zal vertellen.

Ik zal echter een tipje van de sluier lichten. Vermoedelijk zal ik vrijdag en zaterdag deze koi aanbieden voor een bijzonder schappelijke prijs. Ik heb speciaal de vissen gebowld omdat ik er van overtuigd moest zijn dat het goede vissen waren, en dat waren ze.

Mensen die verwachten een showkoi aan te kopen, hebben het fout. Mensen die denken goede vissen aan te kopen voor weinig geld, zijn dan op de juiste plaats.Koi van behoorlijk hoge kwaliteit die misschien veel mensen die normaal niet bij Interkoi kopen toch kunnen bekoren.

Het zijn geen interkoi vissen en ik koop ze zelf ook niet aan. Ik bied ze aan gedurende een bepaalde tijd en wie wil kopen heeft nu de kans om een gouden zaak te doen.

Ik zal je een tweetal filmpjes laten zien om te tonen wat het kan zijn:

Een tweetal nisai van ± 55 cm zullen je misschien kunnen bekoren, maar ook deze kolosale gosai komt te koop voor een menselijk bedrag.

Als ik je interesse hebt gewekt, dan moet je zeker vrijdag en zaterdag gefocust blijven, want dan ga ik ze online zetten en te koop aanbieden met de nodige uitleg waarom ze op deze manier kunnen aangekocht worden.

Morgen ga ik naar Narita, want we hebben een klant die een topkohaku wil aankopen voor de JYKS dit jaar, en dat is natuurlijk de moeite om uit te zoeken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137