Even iets proberen

Even iets proberen

Soms zijn er van die koi die op een bepaald moment beginnen op te vallen, zo ook met deze showa.

Het is één van de weinige showa die overgebleven zijn van deze reeks die ik aankocht met 25 stuks tegelijkertijd.

Je kan het geen kindai noemen, want het sumi is te dominant, maar toch heeft deze koi een bepaalde persoonlijkheid die me wel bevalt.

Beter nog, ik heb gisteren nog even gekeken en getest en ik denk dat het één van de weinige gevallen is dat het hier om een vrouwelijke koi gaat.

Zekerheid is er niet, maar alles wijst dat deze dame het gehaald heeft tijdens het sexen en zich vermomd als man door de selectie is gekomen. Ik maak me echter sterk dat het een vrouwelijke koi is. Alle informatie over deze koi vind je hier, maar ik denk dat ze al enkele centimeter groter is dan 40 cm...

Even een filmpje, en aan het codenummer kan je zien dat ze al in februari aangekocht werd. Vermoedelijk is ze van juni, zodat ze nog maar 8 maanden was en daardoor moeilijk te sexen.

Nu zijn er van deze serie al een groot aantal verkocht, en voor zover ik weet hebben deze het bijna allemaal goed gedaan. In dit filmpje zie je ze nog bij aankoop.

We gaan naar het einde van de zomer toe, en misschien een mooie gelegenheid om eens iets anders te doen. Ik weet niet of het veel zin heeft, maar ik wil het wel eens proberen.

Wie interesse heeft in deze koi, kan een bod doen via de reacties of via een mail, als je liever onbekend wil blijven. Het openingsbod moet hoger zijn dan 100 euro, maar dit wil niet zeggen dat ik deze koi zomaar laat gaan.

Ze moet in mijn ogen een minimum opbrengen vooraleer ik beslis om te verkopen, want het weggeven van koi vind ik geen kunst. De minimum prijs hou ik nog even voor mezelf, en ik zal even afwachten of er interesse is voor deze showa, en zo ja, afwachten of er een bod is dat hoog genoeg is om haar te laten gaan. Zoniet blijft ze rustig zitten om verder te ontwikkelen, er is momenteel plaats genoeg.

Bekijk anders nog maar eens dit filmpje om een indruk te krijgen.

Heb je interesse in deze showa ? Waag je kans, ik ben benieuwd…

Even noteren dat bieden kan tot vrijdagavond ± 19.00 uur. Ik maak het juiste uur niet bekend, het kan een paar minuten ervoor, of een paar minuten erna zijn. De koi graag ophalen nu zaterdag of zondagmorgen.

Meer afbeeldingen

Even iets proberen: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137