Even stilstaan bij deze showa

Even stilstaan bij deze showa

Er werd ontzettend nieuwsgierig gekeken naar de nieuwe aanwinsten dit weekend en superlatieven waren dan ook niet te versmaden bij het zien van al dat moois.

Zoals altijd hebben de zware, grote en indrukwekkende jumbo altijd het voordeel, en moeten de iets kleinere, hoe mooi ze ook mogen zijn, het afleggen tegen de dino’s.

Toch wil ik deze deze showa 1812004 even in the picture zetten. Als ik me niet vergis werd deze nog als laatste en op de valreep aangekocht in december vorig jaar. Je moet ze wel in "the flesh" komen zien...

Ze kwam binnen samen met de uitmuntende shiro utsuri en ondanks het klassieke patroon straalt ze kracht en kwaliteit uit waar ik me iedere keer als ik ze zie over verbaas.

Ze was 60 in Japan, ze was 63 vorige week donderdag gemeten, dus de groei zit er ook nog altijd in. In mijn ogen is ze bekwaam om goede punten te scoren op de Euregio koishow, maar dan zou ze nog een paar centimeter moeten groeien…alhoewel….

Ondertussen blijven de klanten mij filmpjes toesturen van hun gelukzalig moment om zo vroeg in het voorjaar al hun kappen open te leggen en de koi opnieuw te zien rondzwemmen. Het doet toch iets met de mens.

Zo ook de Rudy met de aangepaste overkapping van Patrick die helaas gestopt is met het houden van koi wegens verhuis buitenland.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240