Taniguchi informatie

Taniguchi informatie

Vooraleer wilde geruchten weer de ronde gaan doen, lijkt het me beter dat ik via dit nieuwsitem meedeel wat er werkelijk is aan de hand is bij Taniguchi San uit eerste en betrouwbare bron..

Vandaag werden wij op de hoogte gesteld dat bij Taniguchi San KHV werd geconstateerd…doch ENKEL BIJ ZIJN SANSAI[/B" target="_blank" rel="noopener">, en dit enkel in zijn NIEUWE KOIHUIS

De tosai en de nisai werden gevrijwaard van KHV, dus echte paniek en andere verhalen zijn absoluut NIET NODIG.

Voor zover ik begrepen heb worden alle koi die aangetast zijn geëuthanaseerd, en alle middelen worden aangewend om alle vijvers KHV vrij te maken zodat Taniguchi San zijn werk verder kan zetten.

Er is enkel reden tot medeleven, en ongefundeerde kritiek is niet aan de orde. Dit is niemand toe te wensen en vele kwekers in Japan hebben er helaas mee te maken gehad, zowel groot als klein, beroemd of niet beroemd. Het is niemand te verwijten.

De oyakoi werden voor zover mij bekend ook gevrijwaard. Wat betreft de koi die ik nog heb rondzwemmen bij Taniguchi San.... 3 Sansai van klanten zullen ze laten inslapen, de rest is gecontroleerd en worden KHV vrij verklaard.

Hij belde, huilend aan de telefoon naar Olav van koibito, en hij bood zijn verontschuldigingen aan voor alle last die hij heeft veroorzaakt, en zal in de toekomst alle problemen zo goed mogelijk proberen op te lossen. Hij vraagt wel om geduld te hebben ! Ik heb Taniguchi San zelf even gecontacteerd en hem sterkte toegewenst.

Leedvermaak is hier niet aan de orde, en ongewenste kritiek al helemaal niet. Laat ons begrip opbrengen voor de kwekers die erdoor getroffen worden, en laat ons gelukkig zijn dat het ons niet overkomt !

Probeer de geruchten niet te overdrijven, want alles is onder controle en de zaak verergeren heeft totaal geen nut. Bovendien werden alle Taniguchi koi hier nogmaals enkele weken geleden op KHV getest en werden ze ook negatief bevonden.

Sterkte Taniguchi San....

Meer afbeeldingen

Taniguchi informatie: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240