Het begin van het einde

Het begin van het einde

Een dramatische titel, maar hij klinkt wel mooi....maar hiermee bedoel ik dat de winter voor veel koi stilaan ten einde komt en ze op dit ogenblik al flink rondzwemmen, net of er geen winter is geweest.

Nu is de vraag of het weer zich genadeloos zal gedragen en niet meer zal vervallen in een ijzige periode, want dan is de vraag wat de koi weer gaan doen.

Voorlopig ziet het er goed uit, en net zoals de koi gaan rondzwemmen, begint het bij de koikichi ook weer te kriebelen. Ondertussen ben ik begonnen met rustig wat wintereten te geven, niet te veel zodat hun gezuiverde darmen na 2.5 maand zonder eten zich weer aan kunnen passen.

Maart begint er echter aan te komen en het is tijd om opnieuw de aanbieding te promoten zoals ik beloofd had. Nog even herhalen wat het aanbod was:

Tot en met 1 maart geld de regel van 20% korting op de koi die verleden jaar overgebleven zijn. Nu zaterdag zal de zon schijnen en wordt er mooi weer verwacht. Ik zal dan ook de kappen openleggen van de koi die in de aanbieding zijn.

Op 2 maart geldt gedurende die dag tot en met 8 maart geld een korting van 30%...maar niet alle koi die voorheen met een korting van 20% te koop waren zullen erbij zijn. Een deel zullen uit het aanbod verdwijnen.

Op 9 maart gedurende de ganse dag tot en met 15 maart geld een korting van 40% van de overblijvende koi.

Op 16 maart is de laatste dag van het aanbod en krijg je een korting van 50%, en sluit ik definitief het kortings aanbod.

Het eeuwige dilemna van een koidealer is om alle koi een goede plaats te geven. Zijn dit slechte koi ?…helemaal niet, integendeel….Door de één of andere reden is er geen koper voor en blijf je dus met een restant zitten. Hoe de koi er momenteel uitzien is niet in te schatten, maar van wat ik kan oordelen onder de kap meer dan prima...

Hier nog een filmpje van december2018 met de overblijvende koi, een groot verschil met een filmpje van augustus met dezelfde koi, maar dan nog levendig en genietend van de verbazingwekkende toptemperaturen in de zomer van 2018.

Er zijn al een deel van de koi die in deze vijver zitten verkocht, hou daar rekening mee. Ik zet iedere dag nog een aantal koi te koop die deel uitmaken van het aanbod, zodat je toch een indruk krijgt van de koi die je te zien zult krijgen. Voorlopig zal ik iedere dag een 12-tal koi actief zetten en ze de dag erop verwijderen en nieuwe plaatsen

Op naar hopelijk dezelfde fantastische zomer, vergelijkbaar met de zomer van 2018 aub….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240