Workshop bij Unikoi

Workshop bij Unikoi

Unikoi, een bedrijf regio Vlaanderen, is reeds enkele jaren een verdeler van onze geliefde Probites koivoeders en met succes.

Unikoi organiseert een workshop visziekten voor koi- en vijverliefhebbers.

Hierin bespreekt Maarten Lammens op een zeer praktische manier de meest voorkomende ziekten vanuit zijn eigen praktijkervaring, gevolgd door een practicum microscopie en wondverzorging.

Elke aandachtige deelnemer ontvangt bij afloop een attest en een waardebon van € 10, te besteden bij Unikoi.

Wanneer?

Zaterdag 30 maart 2019 van 11h tot 16h00.

Wat kost het en hoe inschrijven?

De prijs bedraagt 95,00 euro (minstens 20 inschrijvingen), lunch en drank inclusief. Inschrijven kan via info@koirelax.be

Unikoi...gegroeid uit een passie...

Als dierenliefhebber heeft u een grote liefde en passie voor uw dieren. Bij Unikoi delen we die passie en liefde voor dieren, maar nog net een tikkeltje meer voor Japanse koi. Die liefde 'investeren' we in onze klanten en dieren. We streven ernaar onze klanten met de grootste zorg, aandacht en vriendelijkheid te benaderen. Bij ons kan u steeds terecht voor professionele hulp en advies. Ook de vissen worden vanaf aankomst uit Japan steeds in de watten gelegd met een degelijke quarantaine en verzorging.

Geschiedenis

Zaakvoerder Bart groeide op in het vijvercenter van zijn familie. Vanaf heel jonge leeftijd was er reeds een enorme voorliefde voor koi aanwezig, helaas was hij te jong en zwakte de interesse iets af. Na enkele jaren kwam er dan toch een eerste vijver en groeide de interesse aan sneltempo terug aan. Na 9 jaar hobby werd de stap naar verkoop gezet en onstond Unikoi. Zijn vader Christian zag potentieel en hielp mee met de opstart van Unikoi. Sindsdien staan Bart & Christian klaar om u te begeleiden in uw eigen koi-verhaal.

Wij wensen hen alle succes...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240