Even vergelijken

Even vergelijken

Meten is weten zegt men wel eens, maar vergelijken is ook een vorm van kennis verwerven. Om te zien of mijn aanbieding tijdens mijn 25 515ste dag succes heeft gehad en om te zien of er daadwerkelijk mensen interesse hadden, had ik een screenshot gemaakt van het moment dat de actie startte, en deze morgen het 2de screenshot er bovenop gelegd. 

Reden ? Kijken hoeveel mensen er eventueel gebruik hebben gemaakt van het aanbod. Wat valt op ? Vooral de tancho showa is een begeerd item met 62 kijklustigen, en vooral de godan kohaku die ik 50% korting had gegeven was het meest begeerde object met 112 kijklustigen. Wordt je daar nu wijzer van ? Eigenlijk niet, maar het is wel leuk om te volgen !

In ieder geval is er geen koop uit gekomen, dus van een succes kan ik niet spreken. Dan maar de volgende serie seffens uploaden. (seffens = zo dadelijk). Ik zal proberen wat zwaardere kortingen te geven, het blijkt toch af te hangen van kortingen die we eigenlijk niet kunnen geven.

Ondertussen kan ik verder gaan met enkele updates die ik gekregen heb uit Japan. Mijn lijst is nog altijd niet volledig en volgende week vrijdag komen de meeste koi al binnen. Het wordt trouwens een heel assortiment koi dat er binnenkomt en hopelijk verloopt alles zo goed als vorige levering.

kohaku van SakaiLaat ons beginnen met een kohaku van Sakai namelijk kohaku KO-V21-494. Met zijn groei van 13 cm eindigt deze reuzetosai op 61 cm.

Deze zal voorlopig nog in Japan blijven tot in het voorjaar,. Vermoedelijk zal deze in april afkomen, dus je hebt nog altijd de mogelijkheid om deze azukari te laten.

 

 

 

 

 

 

 

 

kohaku van SakaiDe volgende is een sansai kohaku van Sakai FF KO-V21-4324. Deze kohaku is echter al verkocht, maar daarom niet minder mooi om te zien.

Het minste wat je kan zeggen is dat  het een imposante sanke is van 70 cm met een bijzonder goed toekomst perspectief.

Ook deze blijft voorlopig in Japan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sanke van sakaiDe derde en tevens de laatste van vandaag is een sanke van Sakai, sanke SA-V21-3199

Deze sanke is nog ter beschikking en zijn groei is ook 13 cm van tosai naar nisai.

Ik denk dat ik mag zeggen dat ik gelukkig mag zijn met deze positieve azukari resultaten.

Stand van mijn inzamelactie voor de cliniclowns

Het goede nieuws is dat er op dit ogenblik 816 euro is gedoneerd door 24 mensen. Mijn einddoel van 1000 euro is bijna bereikt en dat vind ik niet onverdienstelijk.

Toch heb ik 541 uitnodigingen verstuurd, dus het doel kan nog altijd bereikt worden. Het is eerlijk gezegd meer dan ik verwacht had, dus ik mag toch tevreden zijn met deze actie.

Een dikke merci voor al die mensen die gesteund hebben. 

 

^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^

Nog even melden dat ik morgen aanwezig ben van 11 tot 14 uur en zondag NIET, want dan ga ik lekker brunchen met de ganse familie.

 

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Wiechert

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml