Eventjes meer tijd

Eventjes meer tijd

Het was een rollercoaster tot hiertoe met verre verplaatsingen en massa’s werk. Vandaag (zondag morgen) ben ik vroeg op en moeten we pas om 8.30 uur naar Narita, tijd om even uit te blazen.

Mijn nieuwsitems moest ik me in de haast schrijven, daarom niet veel tijd gehad om alles na te kijken en te romantiseren. Ik hoop dat ze niet te statig overgekomen zijn.

Nu heb ik eindelijk tijd om de laatste nieuwtjes te melden die tussen de soep en de patatten ook nog moesten gebeuren.

Wat ik vooreerst nog wil zeggen is dat ik persoonlijk vind dat de tosai bijzonder duur zijn…het spijt me, ik kan de prijzen niet beheersen. Het is een wereld die de laatste 10 jaar continue verandert en het is pompen of verzuipen, je doet mee of je doet niet mee, er is weinig anders over te vertellen.

Wat me wel gelukt is eergisteren is om enkele koi uit de 2de rang te bemachtigen, speciaal voor die mensen die graag een grote koi hebben voor een aangename prijs. Ik ga die tussendoor even online zetten zonder prijs, want ik bied deze momenteel aan tegen een gunstprijs totdat ik weer thuis ben, en dan gaat de normale verkoopprijs erop.

Het zijn 5 echt mooie zuivere koi, wel mannelijk maar alles klopt aan de koi en zullen een verrijking zijn voor die mensen die hier heel tevreden mee kunnen zijn.

Ik bied ze nu aan voor 950 euro per koi, maar als ik thuis ben zal de prijs aangepast worden. Ik kan je garanderen dat ze allen zuiver, goede huidkwaliteit en perfect beni hebben. Op deze manier probeer ik voor die mensen ook te zorgen. Ze zijn allen zeker tussen de 55 en 60 cm en zijn nisai.

Kohaku Matsue 1904007

Kohaku Matsue 1904008

Kohaku Matsue 1904009

Kohaku Matsue 1904010

Mukashi ogon Matsue 1904011

Als je dan nog bedenkt dat ze al maanden zonder voer zitten, de BTW en het transport eruithaalt dan is dit één kans op de 1000 voor de beginnende of de niet zo veeleisende koiliefhebber.

Ik heb ook een 6de kohaku bij Matsue gekocht, maar die hoort niet bij deze serie. Ze heeft een kleine schuurbeschadiging aan de rechterzijde, en normaal zal dit verdwijnen, maar ze is gewoon fantastisch en uitnodigend sympathiek. Ik hou van dit soort koi. Ze is van Matsue, 70 cm en sansai.

Tenslotte nog 2 sanke die ik na lang onderhandelen toch op de kop getikt heb en die als Azukari zullen blijven.

Het zijn in onze ogen 2 topsanke, alleen heb ik geen degelijke foto’s en kan ze alleen via filmpjes laten zien momenteel.

Ik kan begeesterd worden door dit soort koi, alleen duurde het lang vooraleer ik een deal kon sluiten die in mijn ogen haalbaar leek. Dus nu definitief zelf aangekocht.

Sanke van Nonami 1904012 – 68 cm

Bijzonder opvallend patroon, speels en gedurfd, en wie weet wat je in je handen hebt als ze een jaar in de mudpond hebt doorgebracht. Ik kan hier van genieten.

Nonami 1904013. Eentje van bijzonder hoge kwaliteit die na het zomerseizoen zeker gaan bewonderen, geloof me.

Tenslotte kwam Johan zijn magistrale sanke ophalen. Gewoon een klassebak om naar te kijken. om van te genieten en de volgende jaren verwachtingsvol naar uit te kijken. Succes Johan, het is spijtig dat ik er niet bij kon zijn.

Nu op naar de Matsue event…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240