Toch nog een momentum afgedwongen

Toch nog een momentum afgedwongen

Ik heb bijzonder veel te vertellen, maar heb gewoon de tijd niet, het spijt me. Het moet dus allemaal vrij snel gebeuren.

Vandaag heb ik koi gescoord, die ik anders niet kan scoren. Ik ben er bijzonder blij mee, en die kansen dienen zich niet makkelijk aan.

Eén van de mooiste kohaku ooit is de yondan kohaku van Matsue. Ik ben zeer trots en tevreden dat ik deze heb kunnen scoren voor een klant die het vertrouwen aan me gaf om deze aan te kopen.

Ik ga deze topper even laten zien en ik hoop dat er toch iemand een reactie zet op deze topper, dan komt er toch wat leven in de brouwerij.

Een andere toch wel hoogst opmerkelijk topsanke is deze maruten sanke van Sakai.. Zijn hier nog woorden voor nodig ? Deze worden echt niet met de paplepel ingegeven en als je goed kijkt zie je aan de “witte kant” nog sumi zitten om het verhaal compleet te maken.

Beloven kan je echter niet, maar ik ben nog nooit zo blij met een aankoop geweest als met deze sanke.

Bovendien had ik het geluk aan mij zijde en scoorde ik nog een 2de sanke van Sakai. Machtige stevige body, sumi op de goede plaatsen en nog een jaar verder ontwikkelen bij Narita, kan je je nog meer wensen ?

Ja hoor, want vandaag was het mijn momentum waar ik later in dit verhaal op terug kom. Ik ga eerst nog 3 aankopen laten zien die ik op de Narita event gescoord heb, en geloof me dat is nog niet alles.

Kohaku KO-NA19-426

KO-NA19-48

KO-NA19-46

Maar nu komt het mooiste. Op een bepaald moment bleven er een aantal koi over van de event, iets wat altijd is, want je krijgt nooit alles verkocht.

Ik besloot een gewaagd voorstel te doen aan Narita. Ik betaal de koi pas als deze verkocht is en ik verscheep de koi allemaal volgende week. Daartegenover staat dat ik met een percentage werk op de verkoop…

Ondertussen heb ik een bijzonder goede relatie opgebouwd met Narita, en geloof het of niet, ik kreeg de deal gedaan, maar met een bepaalde termijn.

Dat is niet jullie zorg allemaal, dat zijn mijn problemen. Daarom doe ik het volgende éénmalige voorstel. Ik zet zo dadelijk alle koi op de website met de bedragen die ze gekost hebben.

Tot en met zondagavond mag je de koi kopen aan deze prijs die erop vermeld staat. Dat is in de kostprijs, maar daar moet helaas nog het transport en de BTW over.

De koi die ik heb kunnen kopen zijn respectievelijk 200 – 250 - 300 en 350 000 yen. Ik zet op een rijtje hoeveel een koi dan ook werkelijk kost inclusief verzenden en alle kosten inbegrepen.

Kohaku van 200 000 yen = 1615 euro.

Transportkosten reken ik aan 175 euro stuk

Totaal: 1790 euro + BTW 21% = 2165,90 euro

Afgerond 2165 euro

Kohaku van 250 000 yen = 2020 euro.

Transportkosten reken ik aan 175 euro stuk

Totaal: 2195 euro + BTW 21% = 2651,26 euro

Afgerond 2650 euro

Kohaku van 300 000 yen = 2420 euro.

Transportkosten reken ik aan 175 euro stuk

Totaal: 2595 euro + BTW 21% = 3139.93 euro

Afgerond 3140 euro

Kohaku van 350 000 yen = 2823 euro.

Transportkosten reken ik aan 175 euro stuk

Totaal: 2997 euro + BTW 21% = 3627 euro

Afgerond 3625 euro

Ik kan enkel zeggen dat iedere koi meer dan goed is. Mijn aanbod is geldig tot zondagavond en wie eerst is , is eerst. De koi zijn in deze kwaliteit/prijs verhouding nergens te vinden, en mijn aanbod is niet te evenaren.

Bovendien geef ik de mogelijkheid om deze koi niet in Azukari in Japan te laten, maar als azukari in Arendonk tot ± oktober. De meerprijs hiervoor bedraagt 300 euro en de koi worden tijdens de ganse zomer op constante temperatuur gehouden op 22°.

Zie het succes van vorig jaar, dan weet je voldoende.

Hopelijk doe ik jullie hier een plezier mee, want dit aanbod is ongezien geloof me. Laat deze kans je niet ontglippen. De filmpjes zijn van het event en heb ik niet zelf gemaakt. Daar had ik helaas geen tijd voor. Ik ga nu deze koi uploaden onder koi in promotie, maar zondagavond verdwijnen deze onherroepelijk.

Ondertussen heb ik de koi in promotie erop gezet. Ik blijf nog een kleine 2 uur wakker om eventuele vragen te beantwoorden en eventueel koi te verkopen. Ik kan je ook nog zeggen dat de koi er in het echt beter uitzien dan op het filmpje, maar de foto kunnen ze helaas niet evenaren. Hou het in het midden dan zit je goed, maar technisch zijn ze allemaal in orde, en het zijn bijzonder mooie koi.

Volgende week woensdag komen ze binnen.

Meer afbeeldingen

Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 1
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 2
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 3
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 4
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 5
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 6
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 7
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 8
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 9
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 10
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 11
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 12
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 13
Toch nog een momentum afgedwongen: afbeelding 14

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240