Extra nieuwsflash: de countdown

Misschien interessant voor bepaalde mensen om op de valreep nog een interessante aankoop te doen. De countdown een recept dat ik even ga uitleggen voor de mensen die het niet goed begrijpen.

Een aantal koi worden onder de knop COUNT DOWN KOI geplaatst. Je viind er niet de nieuwe aankopen, maar koi die in principe op dit moment zonder problemen nog  kunnen overgeplaatst worden.

Iedere dag zal er een bepaald bedrag door mij bepaald, voor onbepaalde tijd naar beneden gaan. Het bedrag zal na 1 dag duidelijk worden, en dan zal dit bedrag er gedurende een bepaalde tijd van de prijs afgetrokken worden totdat ik vind dat hete minimum meer dan bereikt is.

Dat kan dus 50 euro gedurende 10 dagen zijn, maar ook 25 euro of 10 euro gedurende 15 of 20 dagen, het is niet voorspelbaar. Wanneer de periode voorbij is, verdwijnt de koi uit het systeem. Alles gebeurd AUTOMATISCH op de door mij gegeven parameters.

De koi mogen tot in het voorjaar blijven zitten zonder verdere kosten of je kan de koi nog deze maand meenemen wat in principe nog mogelijk is. Indien je de koi wil laten overwinteren....geen probleem. Indien je de koi dadelijk meeneemt krijg je nog een waardebon van 10% van de aankoop van je koi dat je kan gebruiken voor de aankoop van probites.

Koop je dus een koi op een bepaalde dag aan voor 500 euro, en je komt de koi nog deze maand ophalen, dan krijg je nog een waardebon van 50 euro voor de aankoop van probites. De bedoeling is om nog enkele koi een thuis te geven. Wie hiervan gebruik wil maken, volg het systeem dan op en waag je kans het is de moeite waard en er zitten bijzonder goede koi tussen.

 

Meer afbeeldingen

Extra nieuwsflash: de countdown: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Bart

555

interkoi

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml