Extra nieuwsflash: de countdown

Misschien interessant voor bepaalde mensen om op de valreep nog een interessante aankoop te doen. De countdown een recept dat ik even ga uitleggen voor de mensen die het niet goed begrijpen.

Een aantal koi worden onder de knop COUNT DOWN KOI geplaatst. Je viind er niet de nieuwe aankopen, maar koi die in principe op dit moment zonder problemen nog  kunnen overgeplaatst worden.

Iedere dag zal er een bepaald bedrag door mij bepaald, voor onbepaalde tijd naar beneden gaan. Het bedrag zal na 1 dag duidelijk worden, en dan zal dit bedrag er gedurende een bepaalde tijd van de prijs afgetrokken worden totdat ik vind dat hete minimum meer dan bereikt is.

Dat kan dus 50 euro gedurende 10 dagen zijn, maar ook 25 euro of 10 euro gedurende 15 of 20 dagen, het is niet voorspelbaar. Wanneer de periode voorbij is, verdwijnt de koi uit het systeem. Alles gebeurd AUTOMATISCH op de door mij gegeven parameters.

De koi mogen tot in het voorjaar blijven zitten zonder verdere kosten of je kan de koi nog deze maand meenemen wat in principe nog mogelijk is. Indien je de koi wil laten overwinteren....geen probleem. Indien je de koi dadelijk meeneemt krijg je nog een waardebon van 10% van de aankoop van je koi dat je kan gebruiken voor de aankoop van probites.

Koop je dus een koi op een bepaalde dag aan voor 500 euro, en je komt de koi nog deze maand ophalen, dan krijg je nog een waardebon van 50 euro voor de aankoop van probites. De bedoeling is om nog enkele koi een thuis te geven. Wie hiervan gebruik wil maken, volg het systeem dan op en waag je kans het is de moeite waard en er zitten bijzonder goede koi tussen.

 

Meer afbeeldingen

Extra nieuwsflash: de countdown: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Bart

zijn die ginrin karachigoi niet plots duurder dan gisteren?
In Gent noemen ze dat trekken van de foor.....

interkoi

Dan moet je dringend naar de foor in Brugge gaan. Deze prijs staat er al minstens 3 maanden op Bartje....in het begin waren ze inderdaad 395, maar sinds ze ondertussen al 10 cm gegroeid zijn en serieus verbeterd werd de prijs aangepast en staan al een hele tijd 495 en ik heb het afgerond naar 500 om een rond getal te hebben. Dus...geen trekken van de foor....


Johan

Interessante showa in de countdown : SH-V19-10205


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062