Is mango lekker ?

Is mango lekker ?

Mango is bijzonder lekker, en bovendien is mango niet alleen lekker maar ook nog eens populair, zeker als het om de offspring van de oyakoi Mango of Super Mango gaat. Ik weet het niet zeker, maar ik geloof dat Mango ook nog eens eigendom is van Ryuki Narita, alhoewel ik dat niet kan bevestigen.

Dit voorjaar kocht ik per toeval, en waarom weet ik niet, een x-aantal mango en een x-aantal ginrin soragoi en oshiba shigure aan. Ik had niet verwacht dat ze zo snel zouden verkocht zijn, maar het was een schot in de roos blijkt achteraf.

Van de week kreeg ik een update aan van Jack over deze mango, een mango in de vorm van een chagoi, en een mango in de vorm van een karashigoi, en de woorden van Jack liegen er niet om:

Hoi Luc , up date van de Mango Karashi en Chagoi. Allebei van 18 cm naar 47 cm gegroeid. De Chagoi aangenaam om te zien zover maar wel shimi gevoelig vrees ik. Frame om groot te worden , wat ook wel gebeuren gaat . Tja en dan de Karashi , in alles overklast deze de Chagoi. Bouw - frame en vooral een fantastische huidkwaliteit ! Kijk daar maar goed naar, het verklaart hun populariteit. Op naar maatje duikboot ! O ja , had ik dat aangename rustige karakter al vermeld ?! Groeten Jack.

Mooier kan je het  niet gezegd hebben of wel ? Mooier nog is naar het filmpje te kijken, en zeg nu zelf,  het resultaat is imponerend. 

DE FOTO VERDIENT EEN EREPLAATS

Tevens kreeg  ik ook nog een filmpje aan van Serge. Serge had een oshiba shigure uitgekozen tijdens deze speciale event, die veel succes had. Ook hij lijkt me tevreden over de oshiba shigure, maar veel info heb ik er niet over binnengekregen. De begeleidende info vermeld: ja doet het goed kan beter maar mag ook niet teveel voeren helaas volgende week start nieuwe vijver. Laatste check vandaag net de 30 cm over !  Hier het bijhorende filmpje. 

Als je goed kijkt zie je de oshiba nog zwemmen in het filmpje van de oshiba dit voorjaar met de ganse troep bij elkaar. Toch leuk om zo de evolutie van de koi te volgen of niet ? Ik zou zeggen laat de filmpjes en de informatie maar komen, iedereen heeft de tijd nu om te lezen en te kijken !

EXTRA INFORMATIE OM OVER NA TE DENKEN

Het is een aanbod dat niet voor iedereen is weggelegd, maar voor diegenen die toch interesse heeft, misschien de moeite om dit even te lezen. Dit kreeg ik toegestuur van Ben: ik wil  een zeer hoogwaardige koi te koop ,met bijpassend bedrag .voor mensen die een extreem hoge kwaliteit koi zoeken.

Het gaat over de showa van Ueno. Ik kan hier wel met de grote trom gaan zwaaien met alle metaforen die je maar kan verzinnen, maar mensen die er verstand van hebben hebben die beeldspraak niet nodig.

Daarom het verzoek aan mensen die een koi met bijzonder veel toekomst, en dan praat ik in eigen taal over Wakana kwaliteiten aan te kopen en eventueel te laten begeleiden door Ben, contact op te nemen om deze showa aan te kopen. Het is niet de goedkoopste koi, maar wel een koi met toekomst plannen.

Interkoi als bedrijf bemoeit zich niet met de verkoop en alle eventuele overeenkomsten moet je zelf met Ben bespreken. Heb je interesse, contacteer mij en ik breng je in contact met Ben of je kan zelf contact met Ben opnemen.

Wat ik wel kan doen is de kwaliteit beamen en het filmjpe nogmaals laten zien. Wie info over de koi wil kan zijn pancarte bekijken met de informatie die genoteerd staat in de analen, met de info van toen.

VOOR DE KOIHUNTERS !!!

Weinig woorden....maar wel veel om te bekijken: maak gebruik van de gelegenheid en volg de COUNTDOWN ! De prijs gaat systematisch iedere dag met een vast bedrag voor een onbepaalde tijd naar beneden, totdat het op is.....dus wacht niet te lang....

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Frank

555


Matthijs

555


JR

555


David

555


Dick

555


KONDHO

555

interkoi

555

rob

@interkoi 555


Niels W

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml