Is mango lekker ?

Is mango lekker ?

Mango is bijzonder lekker, en bovendien is mango niet alleen lekker maar ook nog eens populair, zeker als het om de offspring van de oyakoi Mango of Super Mango gaat. Ik weet het niet zeker, maar ik geloof dat Mango ook nog eens eigendom is van Ryuki Narita, alhoewel ik dat niet kan bevestigen.

Dit voorjaar kocht ik per toeval, en waarom weet ik niet, een x-aantal mango en een x-aantal ginrin soragoi en oshiba shigure aan. Ik had niet verwacht dat ze zo snel zouden verkocht zijn, maar het was een schot in de roos blijkt achteraf.

Van de week kreeg ik een update aan van Jack over deze mango, een mango in de vorm van een chagoi, en een mango in de vorm van een karashigoi, en de woorden van Jack liegen er niet om:

Hoi Luc , up date van de Mango Karashi en Chagoi. Allebei van 18 cm naar 47 cm gegroeid. De Chagoi aangenaam om te zien zover maar wel shimi gevoelig vrees ik. Frame om groot te worden , wat ook wel gebeuren gaat . Tja en dan de Karashi , in alles overklast deze de Chagoi. Bouw - frame en vooral een fantastische huidkwaliteit ! Kijk daar maar goed naar, het verklaart hun populariteit. Op naar maatje duikboot ! O ja , had ik dat aangename rustige karakter al vermeld ?! Groeten Jack.

Mooier kan je het  niet gezegd hebben of wel ? Mooier nog is naar het filmpje te kijken, en zeg nu zelf,  het resultaat is imponerend. 

DE FOTO VERDIENT EEN EREPLAATS

Tevens kreeg  ik ook nog een filmpje aan van Serge. Serge had een oshiba shigure uitgekozen tijdens deze speciale event, die veel succes had. Ook hij lijkt me tevreden over de oshiba shigure, maar veel info heb ik er niet over binnengekregen. De begeleidende info vermeld: ja doet het goed kan beter maar mag ook niet teveel voeren helaas volgende week start nieuwe vijver. Laatste check vandaag net de 30 cm over !  Hier het bijhorende filmpje. 

Als je goed kijkt zie je de oshiba nog zwemmen in het filmpje van de oshiba dit voorjaar met de ganse troep bij elkaar. Toch leuk om zo de evolutie van de koi te volgen of niet ? Ik zou zeggen laat de filmpjes en de informatie maar komen, iedereen heeft de tijd nu om te lezen en te kijken !

EXTRA INFORMATIE OM OVER NA TE DENKEN

Het is een aanbod dat niet voor iedereen is weggelegd, maar voor diegenen die toch interesse heeft, misschien de moeite om dit even te lezen. Dit kreeg ik toegestuur van Ben: ik wil  een zeer hoogwaardige koi te koop ,met bijpassend bedrag .voor mensen die een extreem hoge kwaliteit koi zoeken.

Het gaat over de showa van Ueno. Ik kan hier wel met de grote trom gaan zwaaien met alle metaforen die je maar kan verzinnen, maar mensen die er verstand van hebben hebben die beeldspraak niet nodig.

Daarom het verzoek aan mensen die een koi met bijzonder veel toekomst, en dan praat ik in eigen taal over Wakana kwaliteiten aan te kopen en eventueel te laten begeleiden door Ben, contact op te nemen om deze showa aan te kopen. Het is niet de goedkoopste koi, maar wel een koi met toekomst plannen.

Interkoi als bedrijf bemoeit zich niet met de verkoop en alle eventuele overeenkomsten moet je zelf met Ben bespreken. Heb je interesse, contacteer mij en ik breng je in contact met Ben of je kan zelf contact met Ben opnemen.

Wat ik wel kan doen is de kwaliteit beamen en het filmjpe nogmaals laten zien. Wie info over de koi wil kan zijn pancarte bekijken met de informatie die genoteerd staat in de analen, met de info van toen.

VOOR DE KOIHUNTERS !!!

Weinig woorden....maar wel veel om te bekijken: maak gebruik van de gelegenheid en volg de COUNTDOWN ! De prijs gaat systematisch iedere dag met een vast bedrag voor een onbepaalde tijd naar beneden, totdat het op is.....dus wacht niet te lang....

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Frank

Prachtige mango Jack!


Matthijs

Goed bezig Jack! Vooral de karashi is echt awesome!


JR

Countdown KO-V19-4447 hoge kwaliteit en sashi / kiwa perfect


David

Nu krijg ik nog meer zijn in mango 🤪


Dick

Jack, mooie update en resultaat. Ook hier zie je de hand van de meester, complimenten!!


KONDHO

NIET SLECHT, NIET ECHT LEKKER, meer dan genoeg lekker fruit in de lage landen appel en peren,...  . Leuk om zien, persoonlijk ging mijn tikker niet echt sneller van het verhaal mango echter bij deze evolutie te zien en dan dat ene woordje " karakter" (met aangename en rustige) ervoor maakt wel veel goed. Dacht dat er nog een lading zit aan te komen naar Arendonk, maar zoals meermaals is gebleken vliegen die speciallekes de deur uit, dus snel zijn is de boodschap. Ben ik hoop dat je hier geen spijt gaat  van krijgen, maar snap het wel, naar mijn gevoel is het niet van moeten maar enkel het beste is goed genoeg voor deze kwaliteit, is net alsof het gisteren was  dat ik deze kon bewonderen na aankomst in Arendonk, (liefde op het eerste zicht) weet zelfs nog dat het los van de prijs te hoog gegrepen was voor mij, het woordje schrik heb ik dan zelfs laten vallen,  en dat er zoveel keuzes moesten worden gemaakt om deze te geven wat ze verdient ( voor zij die het niet snappen of zijn vergeten kijk nog eens terug naar de kleppers die Ben heeft laten gaan om haar de ruimte te geven die ze verdient). Dan maar hopen dat ze een even goede thuis mag vinden, indien deze nu bij Narita in de R- selectie zou ... .

interkoi

Als het goed is komen er nog 30 mango binnen. Ik heb alles nog niet kunnen regelen, dus kan nog geen info vrijgeven.

rob

@interkoi Ben benieuwd wat ze kosten . Misschien dat het wat voor tara is


Niels W

Lekkere mango Jack! 🤣 echte bodybuilders die mango's.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062