" /> " />
Gele toverkunst is de naam

Gele toverkunst is de naam

De tweede in de rij "vragen staat vrij" doet zijn naam alle eer aan, namelijk Yellow Magic, de oyakoi van de voorgestelde koi van gisteren, maar ook van deze van vandaag.

Was de maatvoering van de koi van gisteren van tosai 44 cm naar nisai 64 cm gegaan, deze heeft het in principe niet veel slechter gedaan. Zij was 38 cm en ging naar 60 cm. In termen van groei spreek je dan van 20 en 22 cm tijdens een seizoen.

Bekijk hier het filmpje.

Dat beloofd in ieder geval voor de toekomst. Of we deze zullen kunnen opvolgen weet ik niet, want deze zal haar verdere leven verder zetten in Italië. Ook op deze valt in mijn ogen weinig op aan te merken.

Toen ik in Japan was en ik een aantal kawarigoi moest selecteren voor Michael, had ik er ook een aantal geselecteerd die hij niet moest hebben. Toen ik het filmpje liet zien, vroeg hij mij om die niet te selecteren. 

Het waren 4 stuks, en toen besloot ik om deze 4 zelf aan te kopen. Een mooi setje om toch iets aan te bieden in het kleinere formaat. Het zijn ginrin en  hikari exemplaren met bijzonder goede ginrin en ze hebben ook een stevige blinkende DNA structuur meegekregen.

Bekijk hier het filmpje.

Ze hebben een speciale bronsachtige kleur, maar vraag me niet wat het in de toekomst zal worden. Ik heb ze nog niet op de website gezet, omdat ik er geen goede foto's van heb. Maar je kan ze natuurlijk altijd komen bekijken hier in Arendonk.

Ze zijn tussen de 27 en 35 cm volgens mij, maar ik heb ze  niet gemeten. Ik zal er wel niet veel naast zitten. Ze hebben wel iets, en ik bied ze aan voor de mensen die interesse hebben voor 395 euro per stuk.

Het zijn alle 4 kawarimo uit de stal van Momotaro, en de moeder is een oshiba chigure gekruist met ogon en een ginrin variant vermoedelijk. Zekerheid is daarover niet. De ene zou  je kunnen omschrijven als een ginrin soragoi, maar volgens mij zit er wat oshiba bloed in. Wie interesse heeft moet me maar contacteren.

Ik ben vandaag aanwezig van 9.00 tot 14.00 uur zoals ik gisteren al gezegd heb. We moeten nog even 2 kappen monteren, want laat je niet misleiden door de huidige warmte, er komt zeker nog een koudegolf aan begin 2023. Laten we hopen dat dit niet is zoals in de verenigde staten met temperaturen van -45°

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Matthijs

555


wiechert

555


JR

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml