Zalig Kerstfeest 2022

Kerst is een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Dit in gedachten kunnen we de akelige momenten van 2022 vergeten en hopen dat 2023 meer vrijheid, bezinning en voorspoed, maar vooral ook verstandige mensen zal te voorschijn toveren.

Het was geen voorbeeldig jaar. Ik mis het ouwe getrouwe verleden waar mensen nog gelukkig waren. Waar mensen nog plezier konden hebben in kleine dingen en zich niet moesten onderwerpen aan de huidige situatie.

Ik heb het geluk om de opgang van het geluk nog meegemaakt te hebben, de opstand van de vrijheid, de kennismaking met waarden die nu nog wel leven, maar die meer en meer vervangen worden door agressiviteit en nodeloos geweld.

Ik mag mij gelukkig prijzen om in deze tijd geleefd te hebben, en ik wens dit ook toe aan mijn kinderen en kleinkinderen, voor mij toch het belangrijkste in mijn leven. Ze worden ondertussen groot en de meeste klanten van Interkoi hebben ze nog gekend als pagadders van 2 of 3 jaar oud.

Ondertussen vliegen ze het nest uit, gaan ze naar de universiteit, slaan hun vleugels uit in de belangrijkste periode in hun leven en zullen ze hun eigen weg gaan. Ik hoop dat ze evenveel kunnen genieten als ik genoten heb van hun. Zij zijn mijn werkelijker rijkdom en die kan niemand mij ontnemen.

----------------------------------------------------------

Gisteren was het nog eens een gezellige ouderwetse dag met enkele die hards die nog eens langskwamen. Het gebeurt te weinig, de tijden zijn veranderd, maar een veranderende maatschappij kan je niet controleren, die controleert zichzelf.

overkappingenJohnny heeft ook de nodige tijd genomen om mijn overkappingen opnieuw te fatsoeneren, en dat heeft tot dit geweldig resultaat geleid. Het is een eer om mensen zoals deze te kennen, mensen met inzet en een hart van goud.

Maar laat ons niet in weemoedigheid en sentiment vervallen en overgaan tot de zakelijke kant van het leven. Genoeg gefilosofeerd, laat de filmpjes nu maar spreken. Polleke had zijn camera bij en heeft een aantal filmpjes gemaakt die ik gewoon gekoppeld heb in een overzicht van een 9-tal minuten. Je kijkt er naar, of je kijkt er niet naar, de keuze is aan U. Het zijn de koi die zich in de binnenvijvers bevinden en misschien zie jij er jou koi wel bij.

Er zal in de loop van 2023 veel veranderen. De wereld zal geteisterd worden met online veilingen die nu al in het beginvan 2023 aangekondigt worden. De kwekers hebben hun ding gevonden om nog meer geld in het laatje te krijgen...geef ze maar eens ongelijk.

Het zal aan ons liggen of we mee zullen strijden naar het onhaalbare, maar ik vrees een beetje dat we terugvallen naar een elite hobby. Ik zal mijn strategie moeten veranderen,want ik kan niet volgen. Ik ben te plat.

Een omschakeling dient zich aan, maar precies weet ik nog niet hoe ik dit verder moet gaan invullen. Dat het een strijd gaat worden in 2023 staat als een paal boven water, maar laten we vandaag nog genieten van een fijne Kerstdag.

kalkoen 2011Traditiegetrouw zullen wij vandaag samen met de ganse familie, ondertussen 16 man sterk samen vieren. De kalkoen staat al meer dan 40 jaar op het programma en tradities moet je koesteren. Ik heb nog eens de eerste foto van mijn kalkoen opgezocht. Dit was in 2011 en we genieten ieder jaar weer opnieuw van dit gezellig samenzijn.

Het bovenstaande filmpje werd door mijn zoon Vincent gemaakt, en in de hoofdrol zie je mijn kleinkind Rémy die als een volleerde actrice het Kerst gevoel weergeeft. Ik weet dat jullie er niet zoveel van kan genieten als ik, maar dat vinden jullie niet zo erg  veronderstel ik !

Wij wensen iedereen een Zalig Kerstfeest

 

Meer afbeeldingen

Zalig Kerstfeest 2022: afbeelding 1
Zalig Kerstfeest 2022: afbeelding 2
Zalig Kerstfeest 2022: afbeelding 3
Zalig Kerstfeest 2022: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Peter De Clercq

555


Eric

555


Huub

555


Andrée en Ludo

555


Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml