Vragen staat vrij

Vragen staat vrij

Naast de azukari die volgend jaar eind maart, begin april binnenkomen, zijn er ook nog een 30-tal koi die in Arendonk rondzwemmen en tegen die tijd moeten opgehaald worden.

De quarantaine is goed verlopen en de koi doen het prima. Daarom dat het misschien een goed idee is om af en toe op verzoek een koi te bowlen voor de eigenaars van deze koi.

Contacteer me met de vraag om je koi te bowlen en te gepaste tijd zal ik dit voor je doen, zodat je je koi nog eens kan bewonderen. Gisteren heb ik eventjes de tijd gevonden om de Yellow Magic kawarimono van Johan even in de bowl te zetten en er een filmpje van te maken. Johan had teveel werk en kan niet in Arendonk geraken, dus verras ik hem zo maar, want ik weet dat hij één van de eerste is die mijn nieuwsitem lezen.

In Japan 64 cm gemeten en goed aangekomen. Ze zwemt nu in binnenvijver 6 en is een lust om naar te kijken. Ik denk dat er weinig af te keuren is aan dit gestroomlijnde monster in wording, want groot en breed zal ze zeker worden. Het mooiste van deze koi is het evenwichtige in de vinnen. Ze zijn perfect symetrisch getekend.

Ze is nog maar 17 maanden, en ik wil er ook nog even de nadruk op leggen dat de leeftijd altijd automatisch na een maand wordt aangepast. De leeftijd klopt dus altijd. Trouwens de getoonde foto is een foto als tosai bij aankoop.

Na verwoede pogingen heb ik geprobeerd gisteren de betere tosai van Sakai FF aan te kopen, maar het was een onmogelijke opgave. Het was of er de duivel mee speelt, maar juist die tosai waar miijn klanten een gok op wilden doen gingen tot ver over de limiet, die trouwens in mijn ogen allemaal veel te duur werden. Je koopt tenslotte een dure tosai en bovendien ongesext. Het bleek een onmogelijke opgave.

Ik ben ondertussen bezig om met Johnny de overkappingen te vervangen die kapot waren gewaaid tijdens de storm vorig jaar. Eentje is er ondertussen gedaan, de 2 kleinere worden zaterdag gemonteerd. Ik zal dan ook aanwezig zijn vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur, voor vroege vogels die graag zaterdag  nog langskomen, je bent altijd welkom.

 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Matthijs

555


Johan

555


Johan

555

Polleke

555

interkoi

@Polleke 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml