Gezellig druk weekend

Gezellig druk weekend

Het weekend vetrokken weer een aantal mooie koi naar hun eindbestemming. Na het wegbrengen van mijn Tancho van Sakai fish Farm waar ik gelukkig een hele mooie vijver voor gevonden had stonden ze mij thuis al op te wachten.

De eerste een hobbyist die al vanaf het begin van Interkoi Nederland hier over de vloer komt en dit keer wilden hij graag nog een grote jumbo koi aan zijn al hele mooie koi selectie toevoegen. Niet alleen groot maar ook nog is een showa met hoge kwaliteit en mooie tekeningen. Dat is nog eens een opdracht en stuurde hem  eerder al een aantal filmpjes van koi uit mijn buitenvijver. 

Toen hij deze showa in de bowl zag was hij verliefd en dit was van zijn gezicht af te lezen: Showa gekweekt ,met bloedlijn Black dragon en Dainichi. De moeder was een paar jaar gelden al 94 cm. persoonlijk vind ik het een mooie koi met heel dik sumi en stevige brede kop wat haar extra indrukwekkend maakt. Ze ging snel in de zak en werd netjes ingepakt voor de reis en zwemt ondertussen gezond bij hem thuis in zijn vijver. Hoop nog veel updates te mogen ontvangen. 

De ochiba van kweker Seijuu San moest samen met een jumbo Tosai van Momotaro ook nog even in de bowl. De mooie zuivere Tancho ging gelijk mee en de leuke ochiba van 24 cm is verkocht maar blijft nog een seizoen in de opgroeivijver zwemmen.

Tancho en ochiba samen in de bowl

Natuurlijk ook nog een paar fraaie Takigawa bekeken die nog beschikbaar zijn maar bewust nog niet op mijn koi aanbod geplaatst zijn. Heb besloten deze nog wat groei te geven voordat ze gepubliceerd worden en als iemand ze kan apriceren is hij van harte welkom om ze hier te komen bekijken. Ze zijn meer dan goed en groeien en ontwikkelen heel erg postief heb nog kohaku, sanke en showa van deze kweker.

Takigawa tosai van hoge kwaliteit

Als laatste kwam deze showa aanbod die net binnen is gekomen uit Japan :

Showa van momotaro uit de bloedlijn. Hyakuju moeder is 92 cm en is voor mij een nieuwe maar een hele interesante bloedlijn.

Showa van de momotaro veiling eind 2019

 

Meer afbeeldingen

Gezellig druk weekend : afbeelding 1
Gezellig druk weekend : afbeelding 2
Gezellig druk weekend : afbeelding 3
Gezellig druk weekend : afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan D

Heel mooie showa !
Ook een stel mooie takigawa kohaku heb je daar

Johan

Dankjewel Johan D en ze groeien enorm hard.


interkoi

Ik blijf het een geweldige showa vinden. 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74