Gezelligheid troef

Gezelligheid troef

Een aangename verbetering vind ik het verandazeil dat ik gisteren heb laten monteren.

De herfst en de winter kondigen zich aan, en door het gezellige verwarmingssysteem en het zeil met doorzichtige ramen, kan ik het vrij warm krijgen in deze ruimte.

Dan heb ik nog altijd de keuze om buiten of binnen te gaan zitten met de klanten, maar ik ben in ieder geval heel blij met dit systeem dat ik tijdens één van mijn fietstochten had ontdekt.

Rarara van wie zou deze koi zijn

Ik denk dat bijna niemand het kan raden van wie deze koi is. Het is een onbekende koi die nu pas getoond wordt. Als je van een hi showa kunt genieten, dan zal deze daar zeker deel van gaan uitmaken. Ze is nu 5 jaar en 3 maanden, en werd aangekocht als nisai in november 2012

Ze heeft nu de zalige lengte bereikt van 78 cm, dus 85 cm lijkt me toch in het verschiet de komende jaren. Bekijk vooral de kwaliteit van het hi en het sumi, en geniet van de huidkwaliteit zonder je te bekommeren om het patroon, want er zullen altijd voor-en tegenstanders zijn qua patroon.

Ik herinner me nog dat ik gechockeerd werd door de enorme size van de koi, en de mogelijkheid om deze alsnog aan te kopen. Een onverwacht succesje al met al, maar ik geloof niet dat er iemand weet wie de eigenaar is !

Ik moet wat upgrades samenbrengen, anders heb ik nog weken werk. Dus hier nog een upgrade van de sanke van Johan, met het volgende commentaar:

Hey Luc,

Het filmpje is doorgestuurd (sorry van mijn slechte filmkunsten). Het filmpje is iets bleker uitgevallen dan realiteit. De sanke is momenteel een 50-51 cm, dus niet volgens de tabel.

Het beni op de schouder is na aankomst in de vijver enorm bleek geworden, zelfs met witte vlekken (ik heb het toen vermeld). Dit is volgens mij echter bijna volledig hersteld nu.

Dit had ik echter wel verwacht daar er verschillende keren aan de vijver dingen zijn veranderd . De sumi vlek begint door te komen op de schouder en er is ook een licht rode schijn op een van de vinnen. In mijn ogen een mooie vis voor een mooie prijs , maar ja wat ken ik ervan he…Groeten

De sanke was 39 cm bij aankoop en wat Johan bedoelt met niet volgens tabel, is de groeicurve dit ik berekend had begin dit jaar. De sanke zou volgens mijn berekeningspatroon rond de 55 cm moeten geweest zijn op 31 oktober.

Meer afbeeldingen

Gezelligheid troef: afbeelding 1
Gezelligheid troef: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240