Goodbye my love goodbye

Goodbye my love goodbye

Ik had er een zwak voor, ik vond ze geweldig, nu zie ik ze echter niet meer, maar ik gun ze haar geweldig nieuwe vijver.

Mijn 2 meest beloftevolle koi, tenminste zo bekijk ik het, moest ik vandaag inpakken en wegbrengen. De Dainichi showa SH-V15-4421 en de Sakai FF sanke heb ik vol trots ingeladen.

Het is een verlies in het bestand, maar een winst voor de eigenaar, en het lot van een dealer om zijn koi die ik als tategoi bestempel, weg te mogen brengen.

Ik weet echter dat ze in een fantastische vijver terechtkomen, waar groei en ontwikkeling stukken beter is dan bij mij en daar ben ik blij om. Ik ben zeker dat ik deze koi in de toekomst zeker nog terug zal zien, en wie weet…

Ik heb voor de zoveelste keer een filmpje gemaakt van hun nieuwe verblijfplaats, en deze is ondertussen al heel bekend geworden, maar je wordt het nooit moe om ernaar te kijken !

Deze vijver bevat koi die allen rond de 80-90 cm zijn, buiten enkele nieuwelingen, en ik weet pertinent zeker dat de nieuwkomers op een gezonde manier naar de magische grens van de 80 cm zullen doorstoten.

Ik heb onlangs nog een aantal van de koi laten zien, en toch is het de moeite om er nog eens eentje uit te pikken.

Ik wil hier vooral de aandacht schenken aan de fantastische man van Momotaro. Ze zullen niet allemaal zo worden, maar als je dit monster van 75 cm ziet rondzwemmen, en als je bedenkt dat deze nog vele jaren voor de boeg heeft, dan moet je toch watertanden, of zie ik dat verkeerd ?

Of deze chagoi van Takigawa een parel van een chagoi die anders is dan anderen en speciaal voor Martin werd uitgezocht.

Graag had ik met deze koi naar de Belgische koishow gegaan, maar zijn veto werd gesteld…..eeuwige zonde, want je moet de appels of de peren plukken als ze rijp zijn…

Martin en Marie-Rose hebben ondertussen een zware tijd achter de rug door de open hart operatie die Martin dit jaar heeft ondergaan.

Zijn splijtende taal en sarcastische kritiek doen velen soms even aan het hoofd krabben, maar in hart en nieren is Martin de trouwste klant die ik heb, die het recht heeft om kritisch te zijn. Ik blijf me het moment tijdens de vijvertoer herinneren….toen we moesten luisteren naar zijn speech bij aankomst.

Ik ben blij dat hij bijna terug de oude is, en wie weet….misschien zelfs beter dan de oude Martin. Zijn vijver echter blijft altijd een verrrukkelijke vijver om naartoe te gaan, een oase van rust waar men volop van kan genieten !

Oproep aan koi liefhebbers

Wil je graag een mooi filmpje over jou vijver ? Maak dan een aantal films en foto's van je vijver en je koi. Maak de filmpjes gemiddeld 30 seconden lang uit verschillende hoeken, alsook van je tuin, en ik zorg ervoor dat dit een mooie combinatie wordt...

Stuur alles op via wetransfer.com en ik zal voor de rest zorgen ! Doen....

Meer afbeeldingen

Goodbye my love goodbye: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240