Goshiki voor de liefhebbers

Goshiki voor de liefhebbers

Er wordt mij af en toe verweten dat ik geen goshiki aanbied…niets is minder waar, want af en toe, als ik denk dat het goede zijn koop ik ze zeker aan.

In het aanbod van Narita zou je de betere moeten kunnen vinden, alhoewel ik er niet op kan antwoorden als ik de foto’s even bekijk. Ik weet uit ervaring hoe bewerkt deze foto’s zijn, en durf me niet echt aan een oordeel wagen. Ik weet ook dat ze normaal bij Narita in het echt veel beter zullen overkomen en ik weet zeker dat ze je ogen zullen uitsteken.

Ik ga ze ook niet meer in het aanbod van Narita plaatsen, het is te kort dag, en de prijzen swingen de pan uit. Misschien is het een mooie gelegenheid om de mensen te wijzen op het feit hoe moeilijk het is deugdelijke en betaalbare koi aan te kopen. Kijk dus en leer

Nu is het wel zo dat Narita misschien een bevoorrechte positie heeft, zodat hij de betere koi als eerste, voor de veilingen en voor de opensales kan presenteren, maar vergeet ook niet dat hij het oog van de meester heeft en de betere eruit kan halen.

De prijzen echter rijzen boven mijn verstand, want ik kan hier geen fatsoenlijk verdict aan koppelen en begrijp het eventjes niet goed. Klein, groot, dun, dik, goed, minder goed, man, vrouw, ongesext, ik kan er geen verhaal aan koppelen en denk dat ik weinig kan doen op de event van Narita, tenzij hetgeen ik zie ook werkelijk beantwoord aan de verwachtingen, maar ik betwijfel het.

Voorlopig blijf ik bij het Momotaro geweld. Bijzonder goede koi deze keer, en misschien zijn ze in het begin wat duurder, maar ik zal er toch proberen met mijn ervaring bepaalde koi uit te pikken die een haalbare kaart vormen.

Tussendoor heb ik gezien dat de website van Sakai ook aangevuld wordt, maar momenteel, terwijl ik dit nieuwsitem schrijf is de website niet beschikbaar en kan ik niet zien wat er aangeboden wordt.

Het is echter toch een moeilijk verhaal om de goede Sakai eruit te pikken, maar ik ga mijn best doen. De opensale geeft misschien mogelijkheden, en ik heb serieuze medereizigers die me kunnen helpen.

Ik weet nu al, dat er één van mijn medereizigers serieuze ogen zal opentrekken en dat zijn respect voor mij eindelijk zal stijgen in positieve zin, en dat hij eindelijk zan begrijpen wat ik al naar Arendonk heb versleept….hahaha…

Ik laat je de laatste foto’s zien die je ook op de FB account van Narita kan bekijken, zodat je kan zien dat ik de juiste prijzen hanteer, want ik kan me nu al voorstellen dat er mensen zijn die denken dat ik de boel manipuleer !

De deur die via Narita echter opengaat is in mijn ogen geen positieve deur. Ik begrijp dat als je de macht hebt om te verkopen, deze je ook moet gebruiken. Ik denk echter ook dat je met je 2 benen op de grond moet blijven staan, en dat je misschien jezelf ook voorbij kan lopen.

Japan heeft een geweldig product om te verkopen, en de wind staat nog altijd goed, zij het uit het Oosten, maar vandaag of morgen kan de wind gaan liggen, of kan deze uit een andere hoek komen aanwaaien.

Denk maar aan de kracht van de Chinezen die volop hun best doen om een copie te maken van het origineel. Er is echter veel kennis nodig om de taak over te nemen, en of het ze zal lukken is nog maar de vraag.

Ik ga rustig afwachten en mijn momentum systeem toepassen, met ervaring, knowhow, en met beide beentjes op de grond. Lukt het me niet…prima…lukt het me wel…ook prima.

Het is in ieder geval in jullie voordeel, want na 10 jaar ervaring weet ik stilaan waar de klepel hangt. Het is ook geen kunst om de niet genomineerden naar hier te krijgen, die kan je voor een appel en een ei aankopen.

De eenkleurigen hebben misschien een opmars gehad, maar de saaiheid der dingen zal ook systematisch verdwijnen. Ik blijf een groot voorstander van gosanke met hier en daar wat randgevallen, maar ieder zijn meug….

Ik ben juist terug aangekomen van een vakantie met enkele duracellekes, en geloof me het was een fijne maar vermoeiende vakantie. Nog 2 dagen en ik vertrek met Ben en Johan naar het land van de rijzende zon.

Ik verwacht niets, dat is nog altijd de beste optie. Ik heb bepaalde taktieken in mijn hoofd, maar weet dat die gewoonlijk niet te verwezenlijken zijn. Dus…afwachten is de boodschap.

Ik zou zeggen, geniet van het aanbod van Narita, ik kan er niet echt van genieten...

Meer afbeeldingen

Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 1
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 2
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 3
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 4
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 5
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 6
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 7
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 8
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 9
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 10
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 11
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 12
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 13
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 14
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 15
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 16
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 17
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 18
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 19
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 20
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 21
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 22
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 23
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 24
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 25
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 26
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 27
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 28
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 29
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 30
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 31
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 32
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 33
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 34
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 35
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 36
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 37
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 38
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 39
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 40
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 41
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 42
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 43
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 44
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 45
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 46
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 47
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 48
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 49
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 50
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 51
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 52
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 53
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 54
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 55
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 56
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 57
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 58
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 59
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 60
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 61
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 62
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 63
Goshiki voor de liefhebbers: afbeelding 64

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240