Handige Harry

Handige Harry

Zijn naam is echter niet Harry, maar Johnny. Sommigen zijn handig, ik niet. Soms betreur ik het, maar je kan niet in alles goed zijn, ieder zijn ding.

Ik was toch maar eventjes blij toen Johnny me een oplossing gaf voor de afrastering bij de binnenvijvers. Ik was al lang op zoek naar een betaalbare oplossing, en nu heb ik ze gevonden.

Het is eigenlijk een grote puzzel die je in mekaar moet zetten. Wat aluminium buizen, draad, popnagels en enkele verbindingsstukken en je kan gaan puzzelen.

Het is wel een beetje strak, maar toch functioneel, en vooral ik ben er blij mee. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar.

Het gebeurt niet dikwijls dat de koi springen, maar ik heb het toch al wel eens meegemaakt dat ze zelfs over de dozen heen springen die ik er altijd naastzet ter beveiliging.

Het is altijd een bijzonder vervelende zaak, vooral als het ook koi van klanten betreft. Ik hoop nu dat het met deze omheining zo goed als niet meer bestaand is.

Deze avond ga ik een aantal koi ophalen. Dat zijn voornamelijk de koi van Taniguchi, Matsue en Sakai FF. De koi van Momotaro die nog moeten komen heb ik laten zitten tot het voorjaar van 2018.

Maandagavond komt nog een zending binnen, dat zijn de koi van de uitgestelde zending door de panne van het vliegtuig, Drukke dagen staan ons nog te wachten...

Meer afbeeldingen

Handige Harry: afbeelding 1
Handige Harry: afbeelding 2
Handige Harry: afbeelding 3
Handige Harry: afbeelding 4
Handige Harry: afbeelding 5
Handige Harry: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137