NEDKOI met een prachtige bos bloemen. Heerlijk over koi gepraat en genoten van het prachtige zonnige weer.

" /> NEDKOI met een prachtige bos bloemen. Heerlijk over koi gepraat en genoten van het prachtige zonnige weer.

" />
Heerlijk!

Heerlijk!

Heerlijk was het om eindelijk officieel open te zijn! Prachtig weer, gezellige mensen en nog koi verkocht ook! Wat wil een kleine koi dealer als ik nog meer? Uiteraard nog meer koi verkopen maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Zoals door Luc al was vermeld was er gebak en kwam Mike van Zijl van NEDKOI met een prachtige bos bloemen. Heerlijk over koi gepraat en genoten van het prachtige zonnige weer.

Ondertussen nog de koi van Mark en Cindy gebowld. Het was voor Cindy de eerste dat ze haar nieuwe huisgenoten zag en volgens mij was ze er heel blij mee. Toen kwamen nog een paar andere buurtgenoten kijken en een van de heren (Ik ben helaas je naam vergeten) was gelijk verliefd op de Tancho van Sakai. Na veel kijken, een bakkie koffie en nog meer kijken gingen ze naar huis om binnen een half uur terug te komen en de Tancho te kopen. Een prachtige koi waarvan ik denk dat er nu een hoop mensen zijn die denken had ik deze maar eerder komen bekijken. Schitterend wit, een diep rode spot in hartvorm en een body na de winter om te zoenen. Er zit een heel klein hi spotje bij de staart maar dat is hem vergeven want je moet al je best doen om deze te zien.

Hier de filmpjes. Ik heb nog een filmpje gemaakt van de Dainishi showa die nog in optie staat en toen nog een filmpje van een sanke van Momotaro waarvan ik niet begrijp dat deze nog bij mij zwemt.

tancho en showa van Mark en Cindy

tancho Sakai

nisai Dainishi showa

nisai Momotaro sanke

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml