Het begin is gemaakt

Het begin is gemaakt

Vanaf dit jaar zal ik mij bezighouden met het verdelen van Probites en aanverwante producten van Nedkoi in België.

De eerste 600 kg zijn daarom gisteren geleverd en staan klaar om opgehaald te worden. Interkoi verkoopt reeds geruime tijd Probites in grote hoeveelheden, en mijn gedachtengang was om als verdeler te gaan optreden in België. Dat idee rijpte stilaan, en daarom heb ik besloten om dit effectief ook te gaan doen, en vooral om de kosten voor het verkopen van de koi mee op te vangen.

Ik weet dat er veel mensen zullen lachen, want die denken dat je door dure koi te verkopen ook veel geld verdient...mis poes, want de kosten om dit te doen zijn zeer zwaar en worden dikwijls onderschat. Een klein extra inkomen is dus altijd welkom.

Onder de vorm van een nieuwe vennootschap heb ik mijn zoon aangesproken om hiervoor de juiste website te maken, waarbij je gewoon online kan bestellen, betalen en laten opsturen of persoonlijk komen ophalen.

Deze website komt in de loop van de volgende weken online, en ik zal je zeker op de hoogte houden. Het belooft in ieder geval een professionele website te worden, en ik verheug me erop om met mijn 3 zonen deze nieuwe vennootschap vorm te geven.

Bovendien heb ik een overeenkomst gesloten met Nikkie van Nikoi om alle producten die hij online verkoopt, ook via deze website aan te bieden, en dit aan dezelfde voorwaarden. Of je nu bij Nikoi koopt of via mijn nieuwe website die onder de naam "Koiroyal" zal fungeren, de prijzen zullen hetzelfde zijn, en de service voorwaarden idem dito.

Ik fungeer echter als tussenpersoon, waardoor ik bepaalde voordelen kan geven die je zult moeten ontdekken, eens de website online komt. Ik zou zeggen, de rest volgt, hou het goed in de gaten, want volgens mij is het in ieders voordeel...

Helaas is het een hels werkje om alles in orde te krijgen, en ik ben op dit ogenblik van s'morgens tot s'avonds bezig om alle informatie in te vullen en de juiste constructies te bouwen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240