Het einde van de loterij 2021

Het einde van de loterij 2021

Nog 3 weken en dan zal ik de winnaar trekken van de prijs die ik in 2021 heb geactiveerd. In de 1ste week van november zal ik de winnaar laten trekken door een onschuldige hand. Hoe dat moet ik nog even uitzoeken, maar dat het door een onschuldige hand gebeurd staat als een paal boven water.

De kleinste van de hoop zal nog wat te klein zijn om de winnaar te trekken, maar de 2 volgende jongste van de kleinkinderen komen zeker in aanmerking. Nog even resumeren. Al wie een koi kocht uit de voorbestemde vijvers mocht een nummer kiezen tussen 1 en 65.

Waarom 65 ? Ik had de waarde van een lot op 50 euro gezet, dus bij iedere aankoop van een koi uit 2 bepaalde vijvers had je recht op een lot uit de loterij. En 65 x 50 = 3250 of de waarde van de showa die ik als prijs had voorgesteld.

showa van UenoNog even de foto erbij als herinnering. Als het goed ik komt deze nisai showa ondertussen in de loop van deze maand of begin volgende maand naar Arendonk.

Een spectaculaire prijs als je het mij vraagt. Je moest enkel een koi kopen en je kon automatisch een nummer als lot kiezen.

Er blijven dus nog 3 weken over om mee te doen aan deze toch wel spectaculaire loterij. Daarom dat ik de mensen die van plan zouden zijn een koi te kopen nog eens extra te mobiliseren.

Ondertussen zijn de vijvers herschikt en zijn de plaatsen van de koi ingedeeld voor de winter periode die er onvermijdelijk aankomt.

Vanaf vandaag, en ook enkel vanaf vandaag geld de regel, dat je bij iedere koi die je aankoopt uit welke vijver ook, recht heeft op een lot van de loterij.

Indien er niet voldoende loten verkocht zijn, worden de lege nummers ingenomen door Interkoi, wat me ook niet meer dan logisch lijkt.

Eén van de kleinkinderen zal de trekking doen. Ik zal het filmpje maken bij de trekking zodat er geen trucage kan gepleegd worden.

De gelukkige mag zich eigenaar noemen van deze interessante showa van Ueno, en bovendien mag deze gratis blijven zwemmen tijdens de wintermaanden tot 1 april 2022.

Ieder die vanaf nu dus een koi zou kopen vervolledigt het bord met de 65 nummers. Ik hou je verder op de hoogte van de stand van zaken als het zover is.

RUST....RUST...RUST

De reden waarom ik de overkappingen zo vroeg heb gelegd is tweeërlei. Ten eerste zal ik de komende dagen te veel werk hebben, en probeer ik de kappen te leggen als het nog niet te koud is.

Ten tweede geniet ik van de rust van de koi, een fenomeen dat begint enkele dagen nadat de kap erop ligt. Je ziet het aan het gedrag van de koi. De hele vijver is in rust en de koi zwemmen ongestoord rond.

Ik weet dat dit zal veranderen als ik weer eens een koi moet tonen, en ze zullen zich snel naar de overdekte kant verplaatsen om toch te ontsnappen, want stom zijn ze niet ! Maar éénmaal de zaterdag hekse voorbij gaan ze terug in rust modus. Er zit nog meer dan voldoende kwaliteit in beide vijvers, combineer dat met de mogelijkheid om deel te nemen aan de loterij en je hebt een winnende deal. Geniet even van de rust van de filmpjes.

De rust in vijver 1

De rust in vijver 4

 

 

1
1
2
1
3
2
3
3

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

Prachtige praktische vijveroverkapping 👌🏻Met goed zicht op de koi door de transparante zijkanten.


Huub

Spannende actie en prachtige prijs! Ik wacht geduldig af of de showa naar 058 gaat komen 😄


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml