Veiling van Sakai FF

Veiling van Sakai FF

Op 20 oktober is de eerste veiling van Sakai FF in het verschiet. Een vrij beperkte veiling als je het mij vraagt, met ongeveer een 167 nisai en sansai en een heleboel tosai per box aangeboden, maar ik ben bang dat het niet voor de normale mens is weggelegd, en in idere box tosai, heb je een misschien 1 of 2 goede aangevuld met wat ze  kwijt willen.

De prijzen rijzen dan ook de pan uit zoals je kan zien. Wie echter een gokje wil wagen, kan me natuurlijk altijd controleren, maar ik heb het gevoel dat er weinig beweging in gaat zitten. Je kan wel beginnen vanaf 200 000 yen te bieden, maar dan heb je de koi nog niet in je bezit. Bekijk de veiling website.

Geef echter je keuze door en ik zal proberen mee te bieden tot een bepaald bedrag dat je doorgeeft. Hiervoor maak ik gebruik van een bepaalde berekeningsmodulen alle kosten inbegrepen. Geen prijsopgave zonder de bijkomende kosten, maar een correct eindtotaal.

Je geeft het bedrag in Yen door, en ik stuur je de prijs in euro, inclusief het ganse pakket, gaande van transportkosten, commissielonen, quarantainekosten en onze geliefde BTW. Geen verborgen kosten zoals men tegenwoordig toch graag de dingen verdoezeld.

Ik ga nu niet in discussie wie de betere koi heeft, het enige wat ik wil zeggen is dat we fantastische koi bij de veiling van Momotaro hebben aangekocht voor behoorlijk interessante en haalbare prijzen. Ik ben bang dat de Sakai FF koi op dit moment moeilijker haalbaar zijn voor de modale mens, maar dat is mijn mening. Er zitten wel enkele prachtige koi tussen natuurlijk ! Deze zie ik wel zitten.- of misschien wel deze !

Een voordeel van Sakai ten opzichte van Momotaro is dat de tosai vanaf 150 000 yen, nisai vanaf 200 000 yen en sansai vanaf 300 000 yen, aankoop wel azukari mogen blijven. Bij Momotaro is dat vanaf dit jaar vanaf 300 000 yen voor tosai en 500 000 yen voor nisai. Dit is een belangrijk verschil. Het zijn allemaal dingen om over na te denken.

Indien je een gok wil wagen, geef me een seintje.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Jack.

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml