Het eerste Omosako Offensief

Het eerste Omosako Offensief

Je houd ervan, je houd er niet van, de shiro utsuri en tegenwoordig ook de kujaku van Omosako zijn nu aan de beurt. Ze zijn ongeslagen in de ontwikkeling van de shiro utsuri sinds 2010 op de meest prestigieuze shows in Japan.

Op 14 oktober brengen ze hun eerste lottery sale uit. Met andere woorden kan je je inschrijven op een koi, maar het is niet zeker of je deze wint of niet. De kansen zijn beperkt, want er zullen redelijk veel deelnemers zijn.

Hoe gaat het in zijn werk ? Heb je interesse in één van hun shiro, kujaku of andere, bekijk dan even de deelnemende koi, geniet van het filmpje en geef door welke koi je eventueel zou willen.

Mits een kleine, maar correcte berekening zal ik de totaalprijs in beeld brengen, want ten eerste zijn de prijzen voor de mensen die willen meedoen niet zichtbaar, en ten tweede praten we hier over aankoopprijzen zonder de overige kosten.

Indien je een koi wenst aan te kopen, geef dit dan even door en ik schrijf je in. Zijn er meerdere deelnemers voor dezelde koi, dan wordt er lotje trek gedaan, en wordt de winnaar op deze manier bekend. Het is het bekende lucky draw systeem.

Wil je een kans maken en vooraf de koi kopen, dan is het natuurlijk voordeliger, omdat de verkoop bevestigt is. Als ik de koi zelf moet aankopen met het risico dat deze misschien niet verkocht wordt, dan moet ik een ander prijssysteem opstellen om ongelukken te vermijden.

Bij de koi zie je telkens een nummer staan. Het filmpje is bijgevoegd zodat je een redelijk goed inzicht hebt in de koi. Geef het nummer door en per kerende krijg je van mij de prijs toegestuurd wat de koi zou kosten inclusief alle bijhorende kosten. Ik zie in het overzicht wel een paar heel leuke goshiki staan voor de liefhebbers, die prijstechnisch meevallen.

Wat bovendien mooi om te zien is, is het publiciteitsfilmpje dat gemaakt werd voor de presentatie van hun koi in 2021. Ik heb nog een aantal shiro rondzwemmen. Het is toeval hoor, want ik had er toen nog geen weet van dat deze event zou plaatsvinden. 

Wat ik wel weet is dat de ontwikkeling van deze shiro in ieder geval meer dan positief was de laatste maanden. Het blijft echter een moeilijke koisoort. 

IK MOET HET NUMMER WEL DEGELIJK VOOR MORGENAVOND WETEN ANDERS IS HET TE LAAT !

 

Meer afbeeldingen

Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 1
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 2
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 3
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 4
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 5
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 6
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 7
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 8
Het eerste Omosako Offensief: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml