Het einde van de opendeurdag

Het einde van de opendeurdag

Ik hoop dat de aanwezigen genoten hebben van deze zoveelste najaar opendeurdag. Ik denk ook dat allen genodigden aanwezig waren, maar ik heb ze niet geteld.

Alles verliep zoals ik het gepland had. De hulp van Ben, Polleke en Matthijs was zeker welkom, vermits ik geen tijd had om me bezig te houden met het bowlen van koi.

De meeste klanten kwamen ook naar hun nieuwe koi kijken, en zo werden er toch nog een groot aantal koi gebowld. Ik heb alle filmpjes die ik gemaakt heb aan elkaar gemonteerd, zodat je een filmpje kan zien van om en bij de 16 minuten.

Het filmpje kan je hier bekijken

Op dagen zoals deze heb ik zelf te weinig tijd om te genieten van al het moois, want ik moet me uiteraard verdelen tussen de verschillende aanwezigen en zorgen dat ik niemand te kort doe.

De meesten zijn bekenden, en de sfeer zat er in ieder geval goed in. Wat betreft de catering heb ik alleen lovende woorden gehoord. En alles wat er gepresenteerd werd, werd ook geconsumeerd, zodat er totaal niets, maar dan ook niets overbleef.

Ik moet zeggen dat de meesten volgens mij toch onder de indruk waren van de kwaliteit van de koi, maar ik moet bekennen dat ik zelf nog nooit een selectie bijeen heb kunnen sparen zoals deze die ik momenteel heb rondzwemmen.

Het is een genot om naar de koi te kijken, maar ik ga ze nu totale rust gunnen voor de volgende maanden. Als er echter mensen zijn die nog een koi willen aankopen, dan zijn ze natuurlijk altijd welkom op zaterdagnamiddag of op afspraak, maar ik zal enkel bowlen op verzoek en als er een 100% aankoop mee gemoeid is.

Ik ga mijn nieuwsitem zelf niet te veel opsmukken met woorden, maar laat het woord liever over aan de mensen die aanwezig waren. Het is een hele onderneming die opgezet moet worden en niet vergeten dat ik bijna alles alleen doe, weliswaar met de sterke vrouw op de achtergrond.

Meer afbeeldingen

Het einde van de opendeurdag: afbeelding 1
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 2
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 3
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 4
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 5
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 6
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 7
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 8
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 9
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 10
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 11
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 12
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 13
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 14
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 15
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 16
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 17
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 18
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 19
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 20
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 21
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 22
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 23
Het einde van de opendeurdag: afbeelding 24

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240