Het heeft toch wel iets

Het heeft toch wel iets

Lang geleden dat we zoveel sneeuw hebben gezien.

Ik herinner me dat we in 1963 tijdens mijn verblijf in een internaat in Aarschot, sneeuwkastelen konden maken die 2 m. hoog waren, en waar serieuze sneeuwgevechten plaatsvonden. Anders kan ik me niet meer herinneren dat er zoveel sneeuw te zien was. Louis naast ons (78 ondertussen) begon over de oorlog, maar dat is van voor mijn tijd.

Het is mooi, maar niet te lang. Er is echter niet veel over koi te melden, dus een sneeuwreportage kan er altijd af. Binnen gaat alles ook goed met de visjes, zoals je kan zien op dit op dit filmpje. Ik ben opnieuw rustig beginnen te voeren vrijdagavond, en ze doen het allemaal uitstekend.

Ik veronderstel dat iedereen toch wel foto's gemaakt heeft van zijn vijver met de sneeuw, nietwaar ? Ik heb al één foto aangekregen van een besneeuwde tuin, dus als je graag deze foto op het nieuwsitem plaatst, stuur hem dan even op met de vermelding van de regio, dan zet ik hem telkens bij het nieuws. Toch leuk om al die vijvertjes te zien in de sneeuw...

Dus sturen maar die foto's, hoe meer hoe liever....Ik zou toch graag de foto's ontvangen van een tiental vijvertjes, zo kunnen we een hele collectie samenkrijgen van besneeuwde vijvers. Heb je nog geen foto ? Maak er dan vandaag nog eentje, want god weet hoe lang het nog kan duren vooraleer we zoveel sneeuw zullen zien.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240