het is een tijd van komen en een tijd van gaan

Het is een tijd van komen en een tijd van gaan

Helaas moet je na koi een tijd verzorgd te hebben ook weer afscheid nemen. 

Ga deze twee missen en het gaat hard op het moment want de opgroeivijver begint leeg te raken maar dat is hard nodig want er is ruimte nodig voor mijn nieuwe plannen. Want opgroei van jonge koi blijft mijn ding en geeft zoveel waardering en plezier.

Het opgroeiproject 2019/2020 is voorbij en de ontwikkelingen van de koi zijn goed geweest, heb het absoluut niet geforceerd met hoge temperaturen en veel voer maar juist rustig aan laten groeien om het kwalitet te behouden. De mooi ontwikkelde Sanke NL1811090  pakt een mooie groei namelijk van 20 naar 62 cm en in de bowl samen met een brede maruten showa is te zien dat het sumi mooi aan het opkomen is en prachtig verdeeld zit over de nog maar 21 maanden oude koi.

Zal door middel van een paar filmpjes de ontwikkeling laten zien: In dit filmpje is de Tosai slecht 20 cm Tosai Sanke dan het filmpje waar de sanke 14 maanden oud is en op dit filmpje is de Sanke 48 cm en nu 21 maanden oud en 62 cm zie foto.

De Maruten showa ging ook mee en beide werden apart en goed ingepakt met een dubbele zak voor een 2 1/2 uur durende transport. Ik kreeg deze avond het goede nieuws dat de koi gezond en goed aangekomen zijn. De foto's zijn van de aankomst en altijd fijn om dat bericht te binnen te krijgen.

 

Meer afbeeldingen

het is een tijd van komen en een tijd van gaan: afbeelding 1
het is een tijd van komen en een tijd van gaan: afbeelding 2
het is een tijd van komen en een tijd van gaan: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml