Het is toch weer nietwaar zeker ?

Het is toch weer nietwaar zeker ?

Ik lees zojuist het bericht van Filip dat hij eerste geworden is met zijn kohaku Macho in de selectie van de maand april 2014.

Ik ben blij dat de mensen zich inschrijven met koi van interkoi, en het schenkt me nog meer genoegen dat de meeste koi ook winnaar worden in Koi Idol met mijn vissen.

Ditmaal is het deze fantastische mannelijke kohaku geworden van Momotaro, die luistert naar de naam Macho, en die door Filip werd aangekocht verleden jaar. Met een score van 83 op 90, door 6 afzonderlijke juryleden, zegt dit voldoende. Macho werd door mij ingekocht op de veiling van oktober 2013 (koi 135). Deze veiling heeft verscheidene interessante mannelijke koi opgeleverd, waarvan er nog slechts eentje bij mij rondzwemt.

Ondertussen is Macho verleden week opnieuw naar onze vijvers verhuist, want er zijn grote veranderingswerken aan de gang bij Filip, waarover later misschien meer. Filip heeft me beloofd om foto's te sturen van zijn levensdroom en deze met ons te delen, dus afwachten is de boodschap. Het enige dat ik er over mag vertellen is dat ze deze week begonnen zijn.

Maand en Jaarwinnaar 2010: kohaku van Momotaro, eigendom van Wilfred.

Maand en Jaarwinnaar 2013: Sanke van Momotaron, eigendom van Arie

Maandwinnaar maart 2014: Sanke van Momotaro, eigendom van Martin

Maandwinnaar april 2014: Kohaku van Momotaro, eigendom van Filip

Het zijn allemaal koi van de Momotaro koifarm, maar hoe kan het ook anders. Ik ben reeds jaar en dag de enige dealer die trouw Momotaro koi importeert, en zo zijn plaats heeft verworven in de Momotaro kring.

Door de winst van de fantastische showa Lion Queen, zien we een toename van Momotaro koi in de koiwereld, maar het aanbod dat ik presenteer is nergens te evenaren, en ik bedoel hiermee de algemeenheid van aanbod...

Een nieuwe potentiële winnaar

Een sanke die alles in huis heeft om het weer te maken in deze wedstrijd, en die ik gisteren eventjes op film heb gezet, is deze verrukkelijke sanke, helaas weer van Momotaro, hoe kan het ook anders...

Een bijzonder gaaf beest dat ik aankocht op de veiling van februari dit jaar. Misschien kan ik hier een mooie actie mee doen. Wie interesse heeft in deze sanke SA-V14-02126, die wel wat centjes kost, kan ik het volgende voorstellen.

De normale prijs is 3950 euro. Ik verlaag deze prijs momenteel naar 3500 euro met de volgende optie: Je koopt deze sanke aan voor een bepaald bedrag dat we samen overeenkomen, en dat lager is dan 3500 euro. Je zet deze in onder jou naam op koi-idol. Ik ben bijna 100% zeker dat deze wint, zelfs met de bedenking dat het moeilijker wordt als er al zoveel koi van Interkoi en van Momotaro hebben gewonnen. Wint deze dan betaal je het saldo bij tot het oorspronkelijke bedrag van 3500 euro. Wint hij die maand niet, dan moet je het saldo niet bijbetalen.

Ik geef je een voorbeeld:

Je spreekt met mij af dat je de sanke aankoopt voor 3499 euro.

Hij wint Koi Idol van die maand, dan moet je mij 1 euro bijbetalen.

Hij wint Koi Idol die maand niet, dan moet je mij niets bijbetalen.

Faire deal of niet ? Laat de mensen die geïnteresseerd zijn zich maar melden met een aanbod. Ik zet hem eventjes onder de knop nieuw aanbod, en ik hoop dat ik enkele mensen kan triggeren om deze bijzonder fraaie sanke in hun collectie op te nemen.

Meer afbeeldingen

Het is toch weer nietwaar zeker ?: afbeelding 1
Het is toch weer nietwaar zeker ?: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240