Sensationele Saterdagen

Sensationele Saterdagen

Iedere zaterdag in mei, zullen er 10 koi uitgekozen worden om gepresenteerd te worden in een blauw vat, dat speciaal voor deze koi zal klaargemaakt worden. Daarom noem ik ze de Sensationele Saterdagen.

Dit vat zal centraal opgesteld worden, zodat je rustig even kunt kijken. Dit zullen iedere week andere koi zijn. De meesten zullen nisai zijn, sommigen sansai, van 50 tot 75 cm. De prijzen voor deze koi zullen extreem interessant zijn voor mensen die een goede koi met goede genen voor een haalbare prijs willen aankopen.

Je kan de koi bekijken, en als de koi je bevalt, kan je hem even apart bowlen. De prijs begint vanaf 750 euro, maar laat je niet misleiden. Er zal er slechts ééntje tussenzitten die ik voor 750 euro weg zal doen. Het is geen kunst om koi weg te geven, maar wel om te verkopen.

Als je interesse hebt, zal ik je voorstellen om een papiertje te geven waarop je het bedrag zet dat je voor de koi wil geven. Ik zal tegelijkertijd het minimum bedrag dat ik voor de koi wil hebben ook op papier zetten. Komt dit bedrag vrij dicht in de buurt, dan proberen we tot een overeenkomst te komen. Wil je dit spel niet doen, ook goed, dan proberen we zonder het spel tot een overeenkomst te komen. Het leven moet plezant blijven....

Iedereen heeft ondertussen de tijd gehad om de koi van zijn keuze te kopen. Nu is het tijd om wat ik "de mindere goden" noem proberen te verkopen. Wat nu de mindere goden zijn, wil absoluut niet zeggen dat het de mindere koi zijn. Iedere koi is nog steeds persoonlijk geselecteerd in Japan en beantwoorden volledig aan mijn eisen. Het liefst heb ik dat de koi onmiddellijk betaald en meegenomen wordt. De koi tevreden, de klant tevreden en ik tevreden....

Ik ben er zeker van dat er koi tussen zitten die aan jullie eisen ook voldoen. De koi zullen enkel voorgesteld worden vanaf 11.00 tot 13.00 uur. Daarna zet ik ze terug in hun vijver. Maak van de Sensationele Saterdagen gebruik om alsnog één van je lievelingskoi op de valreep aan te schaffen. Hier zie je al een voorproefje van de koi die zullen aangeboden worden.

Wie ondertussen besloten heeft om zijn koi zaterdag al op te komen halen, gelieve me een mailtje te sturen, zodat ik alles klaar kan zetten.

Tenslotte nog even melden dat er verschrikkelijk veel Chlorella large voer is verkocht. De nieuwe lading zal nog deze week of begin volgende week geleverd worden. Ik vind het succes normaal en ik dank ook de mensen die een bestelling geplaatst hebben. Het is een dankbare steun aan Interkoi dat ik zeker op prijs stel.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240