Het jaar van de golden corn

Het jaar van de golden corn

Raar maar waar, maar het is precies of plotseling de golden corn succesvol wordt in 2024. Onverwacht werden 2 waardevolle golden corn op de valreep verkocht.

Als eerste werd de golden corn 2307006 verkocht aan Robert. Deze sleepte de eerste prijs in de wacht en het laatste filmpje dateert van een tijdje geleden, maar ze is zeker niets van haar charme verloren.

En toen kwam Ruben, een nieuwe klant wat natuurlijk altijd plezierig is. Hij was op zoek naar een "éénkleurige gele koi." Ik had in gedachten dat het over een yamabuki zou gaan, maar daar heb ik er geen meer van.

Dat koop ik niet zo dikwijls, maar toen viel zijn oog op deze golden corn. Vooral de kleurschakering is overal egaal en van dezelfde kwaliteit en de vinnen vertonen een gelijkmatige motoguru wat een ondersteunend effect geeft op de uitstraling van de koi.

Ik heb er nu nog wel enkele, maar niet zoveel meer. Er is lange tijd een heisa geweest tegen de golden corn, maar nu is er blijkbaar toch meer en meer interesse voor deze soort die door Taniguchi San is gekweekt.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml