Het Koningskoppel

Het Koningskoppel

Het einde van het seizoen is in zicht. De laatste koi worden overgezet. Op de valreep geef ik nog een prachtige promotie weg, tenminste dat denk ik ervan.

Het gaat over dit koningskoppel, een showa van Momotaro en een kohaku van Takigawa. Per toeval zette ik deze 2 koi samen in de bowl, en ik was gecharmeerd door de combinatie.

De diepe purperrode kleur van de showa, die vrij zeldzaam is, en hoog gewaardeerd in Japan steekt schril af tegen de eenvoud van de kohaku met een perfect maruten patroon. Beiden zijn ze ongeveer 60 cm, en als je de uitstraling bekijkt, dan is het een echt koningskoppel.

De verdeling van de 3 kleuren van de showa zijn werkelijk geweldig, alsook de perfect geplaatste stip van de kohaku. Het is een mooie gelegenheid om uw assortiment nog uit te breiden met 2 formidabele koi. Ze zijn beiden even oud, namelijk 4 jaar. Verbeter me als ik beweer dat dit een prachtig koppel is.

Ik zou dit duo nog deze week willen verkopen, en dan moet ik gaan berusten in het einde van het koiseizoen. De voorbereidingen voor de winter komer eraan, en binnenkort ga ik mijn koi in de mudpond bekijken.

Promotieprijs koningskoppel: 1495 euro

Ik moet eerlijk toegeven dat de promotie die ik de laatste weken heb gedaan toch nog 18 verkopen van koi opleverde. Het is meer weggeven dan verkopen, maar de bezetting is in ieder geval toch verminderd en ik ben tevreden. Als ik nu het koningskoppel nog kan verkocht krijgen, dan ben ik meer dan tevreden.

Ik heb gisteren ook niet stilgezeten, en Kurt kwam op bezoek om zijn bacteria home op te laden die hij van de week op zijn konto geschreven had. Tegelijkertijd nam Kurt de gelegenheid te baat om een zeer degelijke en sierlijke kohaku van Taniguchi mee naar Brakel te nemen. Kurt is de man van de schaapjes zoals in het filmpje van hem wordt getoond.

Het werd deze kohaku, die ik gebowld heb met een aantal andere kohaku, om zijn keuze te staven. Kurt bleef echter bij zijn eerste keuze, wat over het algemeen het beste is.

Jordy en Richard kwamen tenslotte ook nog een koi uitkiezen. Hier was het de beurt aan de overblijvende showa en sanke. Na een 10-tal vissen gebowld te hebben viel de beslissing op deze maruten sanke, ook weer van mijn vriend Taniguchi. Nadien werd er nog gezellig nagekeuveld in mijn clubkamp.

De aanbieding van het koningskoppel blijft staan tot woensdagavond. Wie interesse heeft kan me contacteren. Het is nog steeds ideaal om koi over te zetten, profiteer ervan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240