Het luxe resort

Het luxe resort

De laatste keer dat we een bezoek brachten aan de vijver van Marcel, was deze nog niet aangeplant.

Toevallig moesten we in de buurt zijn, en namen we de gelegenheid te baat om een kijkje te gaan nemen. De bouwwerken waren nog volop aan de gang zoals je kan zien op de foto’s, en de riante villa voor de koi wordt uitgerust met eiken balken, nauwgezet afgewerkt door een doe het zelver eerste klas. Zoals reeds gezegd is de filterinstallatie, volledig gebasserd op een airliftsysteem, te uitgekiend en indrukwekkend om in enkele woorden uit te leggen.

Feit is dat het een wonderbaarlijk goed gevoel geeft, dat de vijver nu perfect draait en dat de stroming van het water geen enkel probleem is via de airlifts, bovendien groeien de planten als kool. De vissen vinden het fantastisch, zwemmen goed, groeien ook zienderogen, want hun body was in die enkel weken al serieus toegenomen. Het water zag er zeer gezond uit, wat je terug kon vinden in de eetlust van de vissen. Ik ben benieuwd hoe dit zal evolueren in de toekomst.

Een staaltje van vakmanschap, dat ik zelden heb mogen zien.

Ik wil van dit nieuwsitem gebruik maken van het feit dat ik zaterdag een speciale actie zal houden, waarover morgen in het nieuwsitem meer. De actie is one in a kind, en misschien is het de moeite om morgen even het nieuwsitem van de promotie even goed te lezen.

Impressie van de vijver, deel 1

Impressie van de vijver, deel 2

Mogen wij toch even trots zijn met onze uitgebreide klantenkring ? Oh ja, ik moest nog melden dat de vijver nog steeds niet af is. Er komt nog een reuze bakki shower supplementair, want de visjes moesten toch eens iets te kort komen...

Meer afbeeldingen

Het luxe resort: afbeelding 1
Het luxe resort: afbeelding 2
Het luxe resort: afbeelding 3
Het luxe resort: afbeelding 4
Het luxe resort: afbeelding 5
Het luxe resort: afbeelding 6
Het luxe resort: afbeelding 7
Het luxe resort: afbeelding 8
Het luxe resort: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml