Het najaar zal haar geheimen prijsgeven

Het najaar zal haar geheimen prijsgeven

Ondertussen worden alle stappen afgewogen om het najaar toch een verdienstelijk einde van het jaar te bezorgen. De meeste stappen zijn ondertussen gezet.

De sterke combinatie van samenwerkende krachten zorgt voor een degelijke oplossing voor dit najaar. De krachten worden gebundeld en ondanks het feit dat voorzichtigheid zal geboden zijn, weten we nu welke stappen we zullen ondernemen.

Eerst en vooral heel belangrijk ! We zullen van alle koi die nu nog in Japan zitten foto's en filmpjes maken, zodat de mensen een beslissing kunnen nemen over de koi. Ik wil in principe zoveel mogelijk koi laten overkomen, maar wil de uiteindelijke keuze aan de mensen overlaten.

Enkele van hen wil ik tot het voorjaar laten zitten, maar dat zullen we persoonlijk met de klanten overleggen. In totaal zijn er nog 50 koi die in Japan zitten zonder de koi die zullen aangekocht worden in de loop van de volgende weken.

Ondanks de vele moeilijkheden gaan we toch proberen om de animo in het koigebeuren niet te laten verpauperen en er toch het nodige enthousiasme in te brengen, zodat het jaar niet helemaal verloren zal zijn. Ik zal me zoals altijd wel vooral focussen op bepaalde koi die ik al in het vizier heb en zal me inzetten om de meest voordelige deals uit de wacht te slepen. 

Veel mensen denken dat koi nu goedkoop zullen worden, tenminste dat hopen ze, maar ik ben niet van hetzelfde oordeel. Het is misschien mogelijk dat het onderste gedeelte van de befaamde piramide min of meer moeilijke tijden zal tegemoet gaan, maar de top en de subtop van de piramide zal volgens ons zeker niet goedkoper worden, tenzij we ons vergissen !

Het is ook vooral die top die wij proberen in te kopen, en het is en blijft afwachten wat de strijd zal brengen. We zijn er in ieder geval klaar voor en we hebben ons al goed voorbereid. 

HEB JE DIT AL BEKEKEN ?

Vermoedelijk heb je het al dikwijls bekeken, maar terwijl de vernieuwde website ondertussen al enkele maanden draait, wordt ook de informatie over de koi automatisch bijgewerkt. Een goed voorbeeld en een te waarderen voorbeeld is het automatisch bijvullen van de verschillende ontwikkelings filmpjes van de koi.

Ik heb een willekeurige sanke genomen om te laten zien, en de tijd zorgt ervoor dat alles goed opgevolgd wordt. De koi kan je bekijken als hij aangekocht wordt en dan kan je de ontwikkeling volledig opvolgen door de opeenvolgende filmpjes die gemaakt werden tot hoe de koi NU is.

Kan je nog meer goede informatie krijgen ? Het is een extra mogelijkheid om alles periodiek op te volgen, ten gunste of ten nadele van de koi, maar wel wat de realiteit is, want filmjpes kan je niet manipuleren. Je kan ze wat lichter maken of wat donkerder, maar de koi echt verbeteren kan niet zoals op de foto's.

Het leek mij een aanwinst voor de website en een uitbreiding van de machtige bibliotheek dat we ondertussen opgebouwd hebben.

EXTRA INFORMATIE

Even informeren dat Ronald Stam en Ruud Besems van NVN morgen rond 12.00 uur even op bezoek komen. Altijd leuk om deze mensen te mogen ontvangen. We zullen proberen ze een gepast onderhoud te geven, al weet ik niet goed wat de bedoeling is. Vermoedelijk willen ze Ben aan het woord horen !

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan

555

interkoi

555

Wim DW

@interkoi 555

Johan

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml