Het project O

Het project O

De werken komen in een eindfase, de grote middelen worden aangeboord want er moeten zware rotsen geplaatst worden, geen sinecure dit werkje.

Rotsen zijn een onmisbaar geheel als je de Japanse sfeer wil weergeven, maar om ze te leggen is niet zo eenvoudig, daar heb je geen mankracht maar machinekracht voor nodig.

Ik kan me voorstellen dat het een hele karwei is. In mijn vroeger leven heb ik ook een vijver gehad met rotsblokken. Ik herinner me nog dat deze rotsblokken s’morgens rond 7 uur afgeladen werden in de zijstraat van mijn toenmalig huis.

Ze werden via de vrachtwagen op de weg gelost, en het lawaai was oorverdovend. De hele buurt moet wakker zijn geworden. Hier werden de blokken gelost op het zand, dat is al in het nieuws verschenen, maar nu moeten jullie nog zien wat ermee is gebeurd.

Ik heb er nog enkele foto's van mijn tuin uit die tijd bijgedaan, en het geeft me nog altijd veel voldoening. het blijft mooi om te zien en nog veel klanten zullen zich dit nog kunnen herinneren.

Bekijk het filmpje en de foto’s dan kan je zien welke middelen er ingezet worden om het doel te bereiken.

Eénmaal afgewerkt moet het een geweldig gevoel gaan geven. De afwerking zal de finishing touch moeten worden, ik kan het me al voorstellen…

Ik weet niet wanneer de grand opening zal gegeven worden, het enige dat ik hoop is dat er ook geweldige koi worden ingezet. Niet teveel, wel met klasse…

Ondertussen haal ik het onderste uit de kan om nog zoveel mogelijk koi te verkopen, geen sinecure in deze periode, maar ik doe mijn best.

Volgende week geef ik mijn nieuwe strategie prijs die ik wil gaan toepassen in Japan wat betreft de aankopen van koi.

Gisteren heb ik de laatste kleintjes op film gezet in een laatste poging om ze te verkopen. Een kwartet en een quintet kan je het noemen.

Niet verkopen is niet zo erg, want ze zullen sowieso geen probleem vormen om te mogen blijven, er is momenteel plaats genoeg en de prijs/kwaliteit is genoeg aanwezig, maar ik probeer nog altijd centjes te verzamelen om mijn aankopen te ondersteunen.

Bekijk het kwartet en bekijk het quintet, een leuk geheel van koi, een uitstekende samenstelling om eventueel een beginnende vijver te bevolken.

Moest ik mensen vinden die een goed gevoel hebben bij deze koi, mogen ze me een aanvaardbaar bod doen en ze kunnen eigenaar worden. Indien niet ook niet erg, dan laat ik ze lekker doorgroeien, ze zijn het waard.

De maatvoering van de koi is tussen de 35 en 40 cm.

Meer afbeeldingen

Het project O: afbeelding 1
Het project O: afbeelding 2
Het project O: afbeelding 3
Het project O: afbeelding 4
Het project O: afbeelding 5
Het project O: afbeelding 6
Het project O: afbeelding 7
Het project O: afbeelding 8
Het project O: afbeelding 9
Het project O: afbeelding 10
Het project O: afbeelding 11
Het project O: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240