Het stoofpotje bovenhalen

Het stoofpotje bovenhalen

Vanaf verleden week heb ik weer mijn befaamd stoofpotje bovengehaald en ben ik mijn brouwsel volop aan het toedienen.

Het blijft voor mij iets waar ik nog altijd achter sta, en waar ik ook heel wat navolging in heb gevonden, want meerdere mensen passen dit toe. Voor diegenen die het niet kennen, zal ik nog even het filmpje laten zien.

Om het kort te houden, het is gewoon een combinatie van melkzuurbacteriën met biota compleet en donker bier, dat ik een dag laat "stoven" en regelmatig toedien. Ik maak 2 potjes per dag, en verdeel het telkens over een paar vijvers, zodat iedere vijver om de 2/3 dagen aan de beurt komt.

Ik gebruik daarvoor de stoofpotjes die bijna iedereen in zijn bezit heeft. Het is in mijn ogen één van de weinige nuttige combinaties die ik toepas, en dat bovendien prijstechnisch vrij goedkoop is. Mensen die het nog gebruiken mogen altijd hun mening geven via de reacties.

Roel en Carola kwamen echter niet voor het stoofpotje, maar kwamen hun twee tosai ophalen die ze aangekocht hadden. Na veel perikelen zijn ze bij mij terecht gekomen. Eerst voorzichtig kochten ze 2 tosai aan, en hopelijk hebben ze de stap gezet om trouwe klanten te worden.

De 2 tosai die ze aangekocht hadden zagen er bijzonder goed uit, zijn zeker niet van de minste, en zullen zeker bijdragen tot een verrijking van de vijver.

Vooral de sanke geeft mij veel voldoening, en met zijn groei van 2 centimeter op enkele weken tijd, moet deze zeker in staat geacht worden om richting 55 cm te gaan einde jaar. Als dit nog eens gecombineerd wordt met behoud van kwaliteit dan denk ik dat je hier kan praten over een serieuze yondan sanke.

De kohaku had schijnbaar in mijn ogen de genen van TM, afgaande op de kleur van het hi dat me deed denken aan deze prachtige oyakoi, die je hier nog eens kan bewonderen. Let ook op de ginrin kohaku die zich in de vijver bevinden van TM kohaku. Ik heb er nu 2 tosai van rondzwemmen, waarvan er eentje zeker en vast de moeite waard is.

Aanbieding van de week

Voor diegenen die geloven in de kracht van Chlorella en mijn befaamd stoofpotje geef ik de volgende aanbieding deze week.

1 zak Chlorella large ter waarde van 189.95 euro

1 potje bacterial biota activator voor 400 000 liter ter waarde van 59 euro

Voor de prijs van 199 euro

OF

1 zak Chlorella large ter waarde van 189.95 euro

1 potje bacterial biota activator voor 400 000 liter ter waarde van 59 euro

1 bus melkzuurbacteriën ter waarde van 49.95 euro

Voor de prijs van 225 euro

Je kan het bestellen en komen ophalen of je kan het laten opsturen. Voor het opsturen reken ik extra 10 euro transportkosten. En bovendien, doe ik er nog een klein potje zelfgemaakte honing als cadeautje erbij, iets wat ik trouwens regelmatig doe bij de bestellingen die binnenkomen.

Meer afbeeldingen

Het stoofpotje bovenhalen: afbeelding 1
Het stoofpotje bovenhalen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137