Euregio koishow

Euregio koishow

Op 30 en 31 mei vind de Euregio koishow plaats in recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal.

Ik ben nog nooit aanwezig geweest op deze show, maar dit jaar heb ik me ingeschreven voor de eerste keer. In een show zoek ik altijd gezelligheid en naar het schijnt kan je dat hier wel vinden, ik ben sowieso benieuwd.

Voor meer informatie kan je surfen naar euregiokoishow.nl, en alle Belgen die nog niet in deze regio geweest zijn…boek een hotelletje, neem je fiets mee, want het is een mooie streek met prachtige fietsroutes, zeker en vast de moeite om er een weekendje te verblijven. Zelf heb ik een hotelletje geboek in hotel het landhuis en dat ziet er best gezellig uit.

Wie er ook aanwezig zal zijn heb ik begrepen, is deze Doitsu Showa die zich klaarmaakt om hopelijk een eerste prijs binnen te halen in zijn klasse.

Ze verliet gisteren het oudelijk nest, en behoort in mijn ogen toch zeker tot de kanshebbers op deze show. Wat ik zelf in ga zetten hou ik nog even in beraad om de heel eenvoudige reden dat ik het nog niet weet.

Ik ben niet echt showgeil, ondanks het feit dat ik graag een prijsje win, en gewoonlijk beslis ik een dag of wat ervoor welke koi ik mee zal nemen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240