Het verhaal van Shaggy

Het verhaal van Shaggy

Vraag me niet waarom ze Shaggy (1403028) noemt, want ik weet het gewoon niet. Klinkt het gewoon mooi, of heeft het een bepaalde betekenis…ik kan er niet op antwoorden.

Maar dit is het verhaal dat Polleke mij schreef:

Deze ken je nog wel he luc ,het is onze shaggy. Tijdens mijn Japanreis gekocht en was toen 84cm, Ik heb toen goed gekozen en de mogelijkheid gehad (ook belangrijk) en ik ben er fier op dat deze intussen 95cm geworden is (zonder te liegen haha) !

.Ze was wel zeer wild in de meetbak/bowl en dat is niet simpel met zo,n stevige beer van een koi .Ik heb er ook nog een filmpje bij gedaan van het handvoeren met als thema :Ik houd van de zomer ! Grtjs en enjoy

Er wordt niet uitgelegd wie of hoe de naam shaggy gekozen is, maar dat heeft minder belang. Een chagoi die 95 cm is, kan je een beer van een koi noemen.

En ja hoor, na lang zoeken heb ik nog het originele filmpje gevonden bij aankoop van Shaggy.

Polleke was wel aan het stoefen toen hij zei dat hij er eentje van ne meter had zoals je in het filmpje kan horen, geloof dat maar ! Dit was maart 2014, ondertussen ook weeral meer dan 3 jaar geleden.

Een laatste filmpje van mei 2017 brengt je terug in de tijd van de zon, de tijd die we nu even moeten missen.

Meer afbeeldingen

Het verhaal van Shaggy: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240