Het voorjaars offensief

Het voorjaars offensief

Ik moet stilaan terug in gang schieten, de winterperiode heeft al lang genoeg geduurd, en zonder verkoop komt er geen boterham op de tafel.

Nu moet ik eerlijkheids halve toegeven, dat het voorjaar niet goed is begonnen. Er zijn verschillende gevallen die een slechte tendens voorspellen, zodat ik voorzichtig wordt.

Nu kan ik helaas al deze perikelen niet onder woorden brengen, want die behoren tot de interne keuken. Het zijn wel omstandigheden waar niemand aan kan doen, en zeker ik niet.

Al deze slechte berichten die me bereikt hebben, zullen moeten verwerkt worden, er is geen andere keuze, maar het jaar had wel beter kunnen beginnen.

Ervaring geeft mij altijd het gevoel dat een minder goed begin telkens een beter eindresultaat geeft, maar de twijfel slaat dan toch weer even toe.

Zoals ik al enkele malen laten heb laten zien met overzichtfilmpjes, doen de koi die aanwezig zijn van vorig jaar december, het uitstekend. Hun verblijf tijdens de lange quarantaine en winterperiode die ieder jaar de nodige stress teweegbrengen, loopt stilaan op zijn einde.

Ik vertrek volgende week zaterdag voor de eerste keer naar Japan dit jaar, en bepaalde voornemens zijn gemaakt. Telkens als ik op reis ga heb ik kapitaal nodig dat ik dan weer moet verzilveren, en dit jaar is het niet anders. Want wat zijn handelaren tenslotte zonder de mensen die koi kopen…

Vandaag ga ik beginnen met de voorstelling van een aantal overgebleven koi van de najaars aankopen van 2015. Al deze koi zijn aangekocht in oktober en/of november tijdens mijn 2 laatste Japan reizen.

Het zijn allen koi die momenteel in topconditie komen en klaar zijn om de strijd aan te vatten en om je vijver te verrijken. Er zitten bijzonder goede koi tussen die je niet zomaar één, twee, drie op de kop kunt tikken in Japan, neen, je moet er echt je best voor doen om deze kwaliteit voor deze prijzen te pakken te krijgen.

Ik wil echter de verkoop stimuleren om zodoende weer ademruimte te krijgen om nieuwe koi in te kopen, het eeuwige gevecht dat je geen enkele keer mag verliezen.

Wat is nu de deal van het voorjaarsoffensief

Op dit ogenblik zet ik alle koi die nog niet zijn verkocht in promotie met een korting van 10% op de reguliere waarde van het ogenblik. Deze komen allen onder de knop "nieuwe koi aanwinsten" te staan om het overzicht makkelijker te maken.

Op onregelmatige ogenblikken zal ik de koi laten verschijnen en weer laten verdwijnen tot morgenvroeg. Op dat ogenblik zal ik een korting van 15% gaan toepassen op enkelen van die koi, terwijl ik zondagmorgen een aantal koi met 20% korting ga aanduiden.

Alle foto's zijn de bestaande foto's van aankoop, want die heb ik niet vernieuwd. Alle filmpjes daarentegen heb ik gisteren gemaakt en zijn dus up to date. Je ziet de koi en indien een koi wat aanpassingsproblemen of transportproblemen heeft gehad, dan heb ik dat in het filmpje geaccentueerd.

Het zijn geen grote mankementjes, maar het is een schubje dat tijdens het transport is verloren of het is een vlekje secundair hi dat te voorschijn komt. Met andere woorden, de perikelen die je onder de noemer risico's van het vak kan plaatsen.

Nu zijn er dat echt niet veel, want de koi hebben het allen voorbeeldig gedaan. Volg dan ook de site als je interesse hebt om één van deze koi aan tekopen. Ze zullen verschijnen, ze zullen verdwijnen. Maak gebruik van het momentum.

Nu zaterdag en zondag is het de laatste zaterdag en zondag dat ik open ben, dus komen kijken behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien niet, kan je nog altijd een afspraak maken in de loop van volgende week. Daarna zal het voor 2 weken gesloten zijn wegens mijn reis naar Japan.

Profiteer van het aanbod van deze goede koi, stuk voor stuk….

Meer afbeeldingen

Het voorjaars offensief: afbeelding 1
Het voorjaars offensief: afbeelding 2
Het voorjaars offensief: afbeelding 3
Het voorjaars offensief: afbeelding 4
Het voorjaars offensief: afbeelding 5
Het voorjaars offensief: afbeelding 6
Het voorjaars offensief: afbeelding 7
Het voorjaars offensief: afbeelding 8
Het voorjaars offensief: afbeelding 9
Het voorjaars offensief: afbeelding 10
Het voorjaars offensief: afbeelding 11
Het voorjaars offensief: afbeelding 12
Het voorjaars offensief: afbeelding 13
Het voorjaars offensief: afbeelding 14
Het voorjaars offensief: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240