Het was me het dagje wel

Het was me het dagje wel

Het begon al s'morgens vroeg. Michael kwam rond 9.20 zijn koi brengen, maar ik moest natuurlijk alles al voorbeiden om de koi op te vangen, en de eerste klanten kwamen al aangereden om hun koi op te halen.

Ik heb van geen enkele bowl filmpjes gemaakt, want het was me wat te druk, maar alle koi zagen er meer dan goed uit, en ik denk dat de meeste klanten ook meer dan tevreden waren, tenminste dat gevoel had ik toch.

Dan was het reppen om me klaar te maken en te vertrekken richting Affligem. Meer dan 2 uur deed ik erover, het is geen plezierige verbinding. Toen ik aankwam was ook André net met de koi aangekomen, dus dat was goed getimed en samen hebben we de koi in de vaten gezet.

Het was niet overdreven druk en we konden rustig de stand opbouwen. We zitten juist bij de ingang, dus je kan ons makkelijk vinden. Uiteraard kwamen we vele bekenden tegen. Alle koi werden gemeten buiten de grotere koi, 

Ik heb een kort filmpje gemaakt van de 3 vaten, maar het is natuurlijk altijd mooier om ze live te kunnen bewonderen. De koi zagen er prima uit en ik moet bovendien toegeven dat de locatie uitermate geschikt is. Netjes verzorgd, mooie stands, zoals altijd hulpvaardige mensen. Ik kan alleen maar chapeau zeggen.

Dan was het natuurlijk ook tijd om te benchen of de koi te meten. Blijkbaar meten ze op een ander niveau dan als we ze zelf meten, want het verschil is niet van de poes. Waar het aan ligt weet ik niet, maar we gaan er niet over zeuren.

Eén van de mooiste vaten die ik gezien had, heb ik het vat der droefenis genoemd. Maar de kwaliteit is herkenbaar, want 90% van de koi komt ook van Interkoi. Een prachtige titel voor een prachtig vat.

defrigo
defrigoDe avond bracht echter soelaas en zeker geen droefenis. We konden nergens meer reserveren om te gaan eten, maar André hield niet op met zoeken. Tenslotte vonden we een restaurant in Aalst in de zwarte zusterstraat. ik zal  je ook nog de naam vertellen restaurant defrigo.  

Toen we er aan kwamen moesten we toch even kijken, want het leek wel een beenhouwerij en het zag er ook frigo-kouwelijk uit. Maar tot onze verbazing was er achter deze facade een eetgelegenheid om U tegen te zeggen.

Ik kan ieder aan raden om er langs te gaan het is een unieke ervaring en bovendien nog goedkoop of zeker niet te duur voor datgene wat we gegeten hebben daar was iedereen het over eens.

Bovendien was het een hele gezellige avond geworden met enkele toffe mensen die ik wel kende maar zonder er ooit echt kennis mee gemaakt te hebben, maar het was bijzonder aangenaam.

Dus alles is goed verlopen met de koi en laat ons hopen dat het een dankbare dag wordt morgen. 

 

Meer afbeeldingen

Het was me het dagje wel: afbeelding 1
Het was me het dagje wel: afbeelding 2
Het was me het dagje wel: afbeelding 3
Het was me het dagje wel: afbeelding 4
Het was me het dagje wel: afbeelding 5
Het was me het dagje wel: afbeelding 6
Het was me het dagje wel: afbeelding 7
Het was me het dagje wel: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

wiechert

Ik wil iedereen heel veel succes wensen op de show .
Het ziet er erg goed en verzorgd uit.


Jack

Succes op de Show gewenst .
Gelukkig een binnen locatie ,pakt goed uit dit voorjaar.


Eric

Veel plezier allemaal 😂👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml