Dankbare prijzen

Dankbare prijzen

Ik denk dat alle prijzen ondertussen uitgedeeld werden. Een dankbaar resultaat met één grote award, de prijs van baby champion met een prachtige tosai van Momotaro, 4 eerste prijzen en 3 tweede prijzen, meer kan je niet verwachten bij de inzet van 12 koi.

Ik was wel tijdig naar huis, dus ik heb niet alles 100% kunnen opvolgen, maar de grootste mij bekende prijzen heb ik vastgelegd in deze video. Ik denk dat de Grand Champion ook duidelijk de Grand Champion verdiende winnaar werd voor zover ik het kon beoordelen.

Er zijn prijzen die te veel eer kregen in mijn ogen, en enkele prijzen die te weinig eer kregen, maar dat is de discussie van iedere koishow, dus het discussiëren niet waard. We hadden wel een grotere award gehoopt voor onze welbekende showa, maar helaas moesten we tevreden zijn met een eerste plaats.

Het verhaal van de babychampion moet ik toch wel even ondersteunen met het volgende verhaal. Toen ik de eerste keer meedeed met een koishow. Het was toen in de Beekse Bergen. Het was spannend natuurlijk en toen werd ik ook baby champion bij de eerste deelname. De geschiedenis herhaalt zich dus. Ik ga zo dadelijk de foto nog eens opzoeken van de toenmalige babychampion (gevonden ondertussen), en het was ook met een showa van Momotaro.

babychamion

We zijn echter goede verliezers en zijn zeer tevreden met de baby champion. Dit hadden we wel min of meer voorspeld, en het is ook een geweldige showa van Momotaro. Ik heb de prijzen van Interkoi hier op een rijtje gezet via de gemaakte foto's.

We kwamen veel bekende klanten tegen natuurlijk , maar ook enkele nieuwe klanten die we nog niet persoonlijk gezien hadden. Ik heb  het gevoel dat de overgang van Interkoi Arendonk naar Interkoi Ameide een voorbeeldige overstap is geworden en ik ben gelukkig dat alles vlot is verlopen met deze transitie. 

vat van wimIk heb er ook een foto bijgedaan van één van de mooiste vaten van de show in mijn ogen, met 90% koi van interkoi. De meeste koi zijn zelfs vrij bekend en hebben een eigen verhaal dat ik nog in geuren en kleuren kan vertellen. Het deed me plezier om te zien dat alle koi in uitstekende conditie waren van dit prachtige vat. 

Zelf ben ik niet aanwezig vandaag, dus ik hoop dat André wat meer informatie wil doorsturen. Voor de rest niets anders dan complimenten voor de voorbeeldige organisatie van een prachtig opgezette locatie.

Het is moeilijk in te schatten in deze grote zaal hoeveel bezoekers er waren, maar alles verliep rustig zodat men alle vaten rustig kon bekijken. Beter zou het eigenlijk niet kunnen verlopen, want mensen willen natuurlijk de koi zien.

Het is een show die mag gezien worden. Zowel de ontvangst, de verzorging van de stands, de aankleding van de zaal was meer dan in orde. Mijn complimenten!

Ik hoor ondertussen dat alle prijzen nog niet uitgereikt werden. Het overzicht van de prijzen kan dus nog veranderen, maar daarover dan morgen meer! Ik ben vandaag in Arendonk aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

 

INTERKOI AMEIDE - 149 KOI

INTERKOI ARENDONK - 99 KOI

INTERKOI NEDERLAND - 44 KOI

INTERKOI GERMANY - 78 KOI

INTERKOI FUIT - 43 KOI

 

Meer afbeeldingen

Dankbare prijzen: afbeelding 1
Dankbare prijzen: afbeelding 2
Dankbare prijzen: afbeelding 3
Dankbare prijzen: afbeelding 4
Dankbare prijzen: afbeelding 5
Dankbare prijzen: afbeelding 6
Dankbare prijzen: afbeelding 7
Dankbare prijzen: afbeelding 8
Dankbare prijzen: afbeelding 9
Dankbare prijzen: afbeelding 10
Dankbare prijzen: afbeelding 11
Dankbare prijzen: afbeelding 12
Dankbare prijzen: afbeelding 13
Dankbare prijzen: afbeelding 14
Dankbare prijzen: afbeelding 15
Dankbare prijzen: afbeelding 16
Dankbare prijzen: afbeelding 17
Dankbare prijzen: afbeelding 18
Dankbare prijzen: afbeelding 19
Dankbare prijzen: afbeelding 20
Dankbare prijzen: afbeelding 21
Dankbare prijzen: afbeelding 22
Dankbare prijzen: afbeelding 23

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Sven

Proficiat met de behaalde resultaten !
Kon me dit weekend helaas niet vrijmaken om ook zelf naar de show te komen dus bedankt voor het verslag.


Matthijs

Mooie prijzen!


Johan

Gefeliciteerd met de mooie en vele prijzen. De eerste show is een feit en het koi-Sezoen is begonnen.

Thx voor de vele foto’s en filmpjes


Peter VDB

Proficiat met de behaalde prijzen. Mooi verdiend 👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml