Kennismakingsdag 11 mei in Ameide

Kennismakingsdag 11 mei in Ameide

Graag zouden we nog eens een oproep plaatsen om zich aan te melden indien je aanwezig wil zijn op de opendeur-en kennismakingsdag op zaterdag 11 mei in Ameide.

Om degelijk voorbereid te zijn op deze dag is het nodig om het aantal gasten te weten om de catering in goede banen te leiden. De meeste koi zullen dan ook aangekomen zijn, zodat deze kunnen bewonderd worden.

Wij zouden graag de inschrijvingen definitief afsluiten op 1 mei zodat we de juiste beslissingen kunnen nemen en om alles  in goede banen te leiden. Wil je erbij zijn, stuur dan een mail naar ameide@interkoi.eu met je naam en het aantal personen dat aanwezig wil zijn.

Ondertussen zijn wij ons aan het voorbereiden op de Belgische Koishow in Affligem. Als het goed is zouden we in de loop van de namiddag daar samen moeten aankomen, maar eerst moet ik zo dadelijk nog de koi uit Duitsland ontvangen en verdelen. Dat is nog een heel werkje.

Ik heb van de week nog even de koi gecontroleerd op parasieten. Het is wat betreft  het weer kantje boordje. We zitten tussen het nangen en het vallen, maar moeten op dit moment attent blijven en alles in de gaten blijven houden.

Ik kan het dan ook niet laten om video"s te maken als ik afstrijkjes neem, en het is altijd fijn om mooie koi te zien.Verschillende zullen in de loop van de volgende weken nog verdwijnen en naar hun nieuwe locatie gaan.

Een golden corn uit vijver 1

Een sanke ook uit vijver 1

Een kujaku en shiro uit vijver 2

Een kwartet uit vijver 3

Nog eens het maruten kwartet uit vijver 4

En dan dit monster uit vijver 5

Tenslotte wil ik nog laten weten dat ik 100 tamasaba heb aangekocht die in de loop van mei zullen geleverd worden. Er is meer vraag achter dan verwacht, en ik heb besloten om er een aantal bij te kopen.

Deze collectie zal aangeboden worden met een eerste keuze vanaf 45 euro. Er is dus voldoende keuze gaande van 45 euro voor deze tamasaba en de voorheen geselecteerde tamasaba met een prijskaartje tussen 75 en 150 euro. De hele grote zijn al verkocht.

Het zijn heerlijke grappige beestjes om te zien, maar dan wel liefst in een aquarium zodat je ze goed kan zien. Het zijn ook dankbare beestjes want ze zijn ook sterk. Ik heb er gezondheidstechnisch nog geen problemen mee gehad.

Ik amuseer me er rot mee, maar moet nog de juiste presentatievijver vinden om ze mooi te presenteren. Maar dat zal wel in orde komen.

tamasaba

 

Meer afbeeldingen

Kennismakingsdag 11 mei in Ameide: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml