Nog 14 stuks te gaan

Nog 14 stuks te gaan

Het aantal begint af te nemen, nog 14 stuks volgens mijn laatste informatie, en morgen zullen er weer enkele worden opgehaald. Dit omvat ook de koi die vanuit Duitsland zijn verkocht en binnenkort moeten worden opgehaald.

De Sanke die gisteren werd opgehaald, was zeker een hoogtepunt. Deze schoonheid werd aangeschaft in mei vorig jaar, en ik vind het een prachtig exemplaar. Ze zal zeker een opvallende verschijning zijn in je vijver. Oh neen, dat kan niet, want het is een "hij"

Tegelijkertijd neem ik weer afscheid van klanten die ik waarschijnlijk nooit meer zal zien. Ze waren echter dankbaar voor de jarenlange service en samenwerking. Dit geeft een goed gevoel; het is hartverwarmend als mensen tevreden zijn geweest.

Natuurlijk kan je niet iedereen tevreden stellen, dat begrijp ik maar al te goed. Maar over het algemeen zijn de meeste mensen positief en tevreden over Interkoi. En hoewel ik misschien niet meer zo prominent aanwezig zal zijn, zal ik toch op de achtergrond blijven zolang mijn gezondheid het toelaat.

Zoals ik al eerder heb vermeld, zullen de koi uit Duitsland worden geleverd en moeten we ze opvangen. Verschillende klanten komen hun nieuwe aanwinsten ophalen, terwijl anderen voorlopig blijven. Deze laatste groep moet echter binnenkort worden opgehaald, want de komende weken verwachten we nieuwe koi uit Japan. Het gaat hier over bijna 100 exemplaren.

Een groot deel van deze nieuwe koi zal worden opgevangen in Arendonk, verdeeld over twee fasen. Op 25 april komt er al een zending uit het zuiden binnen, en naar verwachting komt er op 15 mei een grote lading uit Niigata.

Deze koi zullen ook te koop worden aangeboden. Dit keer gaat het niet alleen om de duurdere exemplaren, maar ook om koi met prijzen variërend van 175 tot 495 euro. Van Oshiba Shigure tot Shusui, je zult zeker iets vinden wat bij je past. Ik zal zeker voldoende informatie verstrekken over elke koi.

Morgen, nadat de koi zijn verdeeld, zal ik naar de Belgischee Koi Show afreizen in Affligem gaan om André te helpen bij het uitladen van de koi. Laten we hopen op goede resultaten, en je bent altijd welkom om nog even kennis te maken in onze stand.

stano op de BKS

 

 

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Sven

Alvast succes op de koishow en tot morgen 9:30 Luc


Johan

Succes op de koi show


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml