Ophalen koi uit Duitsland

Ophalen koi uit Duitsland

Ik wil de mensen nog eens  herinneren aan het feit dat de koi vrijdagmorgen vanuit Duitsland geleverd worden. Klanten die een koi hebben gekocht en deze vrijdagmorgen willen komen ophalen zouden hier rekening mee moeten houden.

Graag zou ik hebben dat ze een doos of meetbak of iets dergelijk meebrengen om deze koi mee te nemen. De klanten die van plan zijn te komen kunnen het beste rond 10.00 uur komen. Ik moet nadien zo snel mogelijk naar de Belgische koishow om André te helpen.

Voor de zekerheid en om me voor te bereiden, zou ik willen vragen om nog even een mail te sturen met de mededeling dat je komt. Dit wordt op prijs gesteld.

koi uit duitsland

Ondertussen is de laatste fase van de veiling gestart, en is het eerste bod gevallen. Wie nog gebruik wil maken van de "Japan prijzen" moet nu zijn kans nemen, want de koi verdwijnen automatisch vanaf 19.00 uur met een interval van 3 minuten. De laatste 20 seconden zal de koi in kwestie in het rood oplichten.

De laatste aankopen van Intakoi Fuit.

Op de valreep heeft Wiechert van Intakoi Fuit nog een laatste aankoop kunnen realiseren van een aantal tosai van Isa. Helaas heeft hij geen goede foto's gekregen en heb ik deze moeten filteren uit de filmpjes. Met andere woorden de foto's zijn niet van goede kwaliteit.

Het is dus aan te raden om naar de filmpjes te kijken, waarvan ik hier een filmpje toon van de tosai samen. Deze zijn 80% vrouwelijk gesext, en in de loop van de volgende uren zul je deze kunnen bekijken onder zijn persoonlijk koiaanbod

Bij iedere aankoop geef Wiechert een T-shirt van Isa cadeau, wit of zwart, waarvan je de foto hieronder kan bekijken. Voor meer info, contacteer Wiechert. Wist je trouwens dat er niet minder dan 413 koi momenteel worden aangeboden door 5 Interkoi dealers verspreid over België, Nederland en Duitsland. Bekijk het algemene aanbod hier.

T-shirt Isa

Tenslotte nog even melden dat ik dit weekend niet aanwezig zal zijn in Arendonk. Ik ben tot zaterdag avond op de Belgische Koishow in Affligem. Eventueel kan je een afspraak maken voor zondagmorgen, dan ben ik aanwezig vanaf 10.00 tot 12.00 uur.

BKS

 

 

Meer afbeeldingen

Ophalen koi uit Duitsland: afbeelding 1
Ophalen koi uit Duitsland: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml